پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

shokofe 12-17-2011 06:19 PM

من در خانه نشسته بیدم با صدای بلند سه تفنگ دار رو صدا کردین اومدم :d
صداتون خیلی بلند بید
رزی جون من آماده ام;)

مهدی 12-17-2011 06:25 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط shabhaye_mahtabi (پست 235083)
خیلی واسم جالبه که همه از روی پست من میپرن. دیگه تعجب نمیکنم از بی خیالی مردم توی خیابون نسبت به چیزایی که اطرافشون میگذره.
با تشکر فریبا

فریبا خانوم ما که خبر رو ندیدیم
حداقل به مدیر بخش مربوطه یا یکی از ناظرین نامه بده و لینک خبر رو بزار تا تایید کنند

نقل قول:

نوشته اصلی توسط shokofe77 (پست 235085)
من در خانه نشسته بیدم با صدای بلند سه تفنگ دار رو صدا کردین اومدم :d
صداتون خیلی بلند بید
رزی جون من آماده ام;)

بیا خاله رزی لنگت هم اومد
دیگه چی میخواهی
دکی از شما بعید شما قسم خوردید جان آمها رونجات بدین نه هفت تیر کش بشین :d

رزیتا 12-17-2011 06:49 PM

با عرض سلام خدمت فریبا خانوم، مدیر اسبق بخش خبر

جالبه که قبلا از تأیید شدن خبرها بدون اطلاع و اجازه از شما گله میکردید، درحالیکه ارشدان سایت نیازی به تأیید خبرها از سوی مدیر آن بخش نداشتند و خود بخود پستشان تأیید میشد، اما هرچه قسم خوردیم و ادله آوردیم مرغ شما همچنان یک پا داشت، و اکنون پس از مدتها 1 پست خبری درج نمودید که بنده بعد از حذف چند کلمه نامناسب تأییدش کردم و امیدوارم به زودی زود خبر سلامتی نوزاد دوستتان را دریافت کنیم

ذکر این یادآور را مهم میدانم که در شأن این فروم و اعضاءش نیست که مورد تمسخر واقع بشن، اگه کسی از روی پست شما پریده دلیلش همینه

با تشکر
ناظر سایت

shabhaye_mahtabi 12-17-2011 07:00 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 235086)

فریبا خانوم ما که خبر رو ندیدیم
حداقل به مدیر بخش مربوطه یا یکی از ناظرین نامه بده و لینک خبر رو بزار تا تایید کنند

ممنون ناظر سایت زحمتش رو کشیدند. اگه مایل بودید میتونید برید بخونید:
http://p30city.net/showthread.php?p=234616#post234616
با تشکر فریبا

رزیتا 12-17-2011 07:05 PM

با عرض پوزش از فرانک خانم مدیر بخش مطالب آزاد
بعد از 17 ساعت پست فریبا خانم به دلیل اهمیت موضوع بدون هماهنگی با شما تأیید شد

SOHRAB_HAZHII 12-17-2011 07:27 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط GolBarg (پست 234690)
اقا سهراب تو امضات قانون جدید ریاضی هست؟:d

باسلام خدمت همه ی دوستای عزیز
اره مخلوط معادله و مثلثاته یکم به مخت فشار بیاری متوجه میشی:d:d:d

shabhaye_mahtabi 12-17-2011 07:48 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا (پست 235091)
با عرض سلام خدمت فریبا خانوم، مدیر اسبق بخش خبر

جالبه که قبلا از تأیید شدن خبرها بدون اطلاع و اجازه از شما گله میکردید، درحالیکه ارشدان سایت نیازی به تأیید خبرها از سوی مدیر آن بخش نداشتند و خود بخود پستشان تأیید میشد، اما هرچه قسم خوردیم و ادله آوردیم مرغ شما همچنان یک پا داشت، و اکنون پس از مدتها 1 پست خبری درج نمودید که بنده بعد از حذف چند کلمه نامناسب تأییدش کردم و امیدوارم به زودی زود خبر سلامتی نوزاد دوستتان را دریافت کنیم

ذکر این یادآور را مهم میدانم که در شأن این فروم و اعضاءش نیست که مورد تمسخر واقع بشن، اگه کسی از روی پست شما پریده دلیلش همینه

با تشکر
ناظر سایت

خوب راستش من نیومدم اینجا که قبرستون کهنه هم بزنم و در مورد مسائل گذشته بحث و جدل کنم. من میخوام مثل بقیه کاربرا یه عضو ساده باشم (همون چیزی که مدیریت سایت گفتن!) اما متوجه نشدم که کدوم جمله نامناسب بود. بهرحال شما ناظر هستید. مهم برای من اطلاع رسانی در مورد وضعیت اون نوزاد بود.
اما منظور من از پرش از روی پستم (دیگه عادت کردم همه چی رو قبل از اینکه مورد سوء برداشت بشه تو این سایت توضیح بدم!) این بود که در حالیکه من در پستم خبر از یه تاپیک در مورد یه نوزاد رو به مرگ بود بقیه دوستان بدون حتی ذره ای احساس همدردی به بحثهای خودشون مشغول شدند. من کسی رو به تمسخر نگرفتم و برعکس اینطور درک کردم که این نوشته من بود که با بی توجهی به تمسخر گرفته شد.
با تشکر فریبا

رزیتا 12-17-2011 08:11 PM

از مدیر پیشکسوتی مثل شما بعیده که هنوز نمی دونید پستی که نامرئیه فقط برای افراد ارشد قابل رویئته و دوستان در این تاپیک هیچگونه اطلاعی از پست شما نداشتن
و ادب حکم میکرد که منتظر مدیریت محترم بخش مطالب آزاد بمونیم تا بیاد و پست شما رو تأیید کنه چون ایشان مدیر فعالی هستند و معمولا زود به زود به سایت سر میزنن
میتونستید به قول آقا مهدی طی یک پیام خصوصی درخواستتونو مطرح کنید تا زودتر پی گیری بشه
به هر حال پست شما تأیید شده و امیدوارم که اطلاع رسانی به موقع انجام بشه و کمکی باشه برای رفع مشکل

shabhaye_mahtabi 12-17-2011 08:16 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا (پست 235127)
از مدیر پیشکسوتی مثل شما بعیده که هنوز نمی دونید پستی که نامرئیه فقط برای افراد ارشد قابل رویئته و دوستان در این تاپیک هیچگونه اطلاعی از پست شما نداشتن
و ادب حکم میکرد که منتظر مدیریت محترم بخش مطالب آزاد بمونیم تا بیاد و پست شما رو تأیید کنه چون ایشان مدیر فعالی هستند و معمولا زود به زود به سایت سر میزنن
میتونستید به قول آقا مهدی طی یک پیام خصوصی درخواستتونو مطرح کنید تا زودتر پی گیری بشه
به هر حال پست شما تأیید شده و امیدوارم که اطلاع رسانی به موقع انجام بشه و کمکی باشه برای رفع مشکل

جایی که من پستم رو برای گله گفتم یه پاتوق بود برای گفتن حرفها و درد دلها اینطوری استنباط میشد! اما اگر گفتن نگرانیم خلاف قانون بود بحثی نیست میتونید پست من رو پاک کنید.
من به اون مدیر جسارتی نکردم فقط گله کردم که چرا از دیشب تا حالا با این که موضوع تاپیک من یه موضوع حیاتی بود کسی نیست بهش رسیدگی کنه همین و بس.
من پیام خصوصی خودم رو به مدیر بخش دادم و ازشون هم خواهش کردم که بمحض ورود تاپیک رو زحمت کشیده تایید کنند.
پست من در این تاپیک لزوما به این معنی نبود که باید حتما شما یا بقیه مسئولین اون تاپیک رو تایید کنند. این فقط یه گله ساده بود که از قرار همینطور داره کش پیدا میکنه!
با تشکر فریبا

Saba_Baran90 12-17-2011 10:06 PM

سلام
ای همه مدت نبودم الآن آمدم بگم فردا صب میان ترم شبکه دارم
یا برای همیشه از دسم راحت می شین یا باید برای همیشه تحملم کنین!:d

اکنون ساعت 11:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.