ابریشم |
10-13-2010 05:49 PM |
در دشمني راهي براي خيانت نيست اما در دوستي هميشه در خيانت باز است.
|
ابریشم |
10-13-2010 05:51 PM |
هيچ مردي زن را نمي فهمد.هيچ زني مرد را نمي فهمد.زيبايي با هم بودنشان همين است
|
ابریشم |
10-15-2010 12:12 AM |
شير آبي را تصورکنيد که چکه ميکند ، اگرظرف بزرگي را زير آن بگذاريد خواهيد ديد که دراندک زماني چگونه ظرف ازآب پرخواهد شد !
قطره هاي آب همانند دقايق عمرماست که به آساني به هدرميرود ! . بيائيد از به هدررفتن مابقي آنها ، جلوگيري کنيم !!
|
ابریشم |
10-15-2010 12:13 AM |
منتظر باش اما معطل نشو،تحمل کن اما توقف نکن،قاطع باش اما لجباز نباش،صريح باش اما گستاخ نباش،بگو آره اما نگو حتما،بگو نه ولي نگو ابدا(اين يعني همه چي باش و هيچي نباش )
|
ابریشم |
10-15-2010 12:14 AM |
آرام باش، توکل کن،تفکر کن، آستينها را بالا بزن آنگاه دستان خداوند را مي بيني که زودتر از تو دست به کار شده اند.
|
ابریشم |
10-15-2010 12:14 AM |
دنياي عجيبي است؛
وقتي مي خواهي گريه کني، شانه اي نداري تا سر بر آن گذاري و غم دلت را زار زار اشک بريزي و وقتي شانه اي براي گريستن داري ديگر اشکي براي ريختن نداري، و نه حتي نيازي به ريختن اشک...........................
|
ابریشم |
10-15-2010 12:16 AM |
چقدر دوست داشتم يك نفر از من مي پرسيد چرا نگاه هايت انقدر غمگين است ؟ چرا لبخندهايت انقدر بي رنگ است ؟ اما افسوس ... هيچ كس نبود هميشه من بودم و من و تنهايي پر از خاطره . اري با تو هستم .. با تويي كه از كنارم گذشتی... و حتي يك بار هم نپرسيدي چرا چشم هايت هميشه باراني است!!!؟؟؟
|
ابریشم |
10-15-2010 12:19 AM |
فرشتگان روزي از خدا پرسيدند : بار خدايا تو که بشر را اينقدر دوست داري غم را چرا آفريدي؟ خداوند گفت:غم را بخاطر خودم آفريدم چون اين مخلوق من که خوب مي شناسمش تا غمگين نباشد به ياد خالق نمي افتد
|
ابریشم |
10-15-2010 12:23 AM |
الهي : خدايا من در خانه حقيرم چيزي دارم كه تو در عرش كبريا ايت نداري و من چون تويي دارم كه تو همانند خود نداري
--
|
ابریشم |
10-15-2010 12:16 PM |
قلم ورنگ در اختیار شماست، بهشت را نقاشی کنید وبعد وارد آن شوید.
هر چه بیشتر بخوانید بیشتر از زند گی واقعی برخوردار خواهید شد.
در مقابل همه چیز می توان مقابله کرد جز نیکی.
از نزدیکی به کسی که قادر به حفظ اسرار ورموز زند گی خود نیست بپرهیز.
از خوردن حرف، کسی سوء هاضمه نمی گیرد.
|
اکنون ساعت 08:35 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |
|