وای صبا!
ورودت رو به عرصه ی سایت تبریک میگم! امیدوارم موفق باشی گیان :) |
سلام به همه دوستان عزیز |
آقا مهدی من در جریانم، شبکه ...... خیلی سنگینه! با یک عدد استاد بسیار نازنین :d
تکیه کلام استاد: " بلـــــــــــــــــــــــــــه " ! |
نقل قول:
آقا مهدی راس میگم! فردا امتحان دارم زدم صحرای کربلا! بگو الآن اینجا چکار میکنی؟ (لهجه ام شددددددددددددددید دو رگه اس!) آقا مهدی از این درسا خوشم نمیاد، ضجر می کشم می خوانم! نقل قول:
|
|
صبا جان موفق میشی شک نکن;)
خوب کردی اومدی اینجا بزار سرت ی کم در هوای خوب پی سی باد بخوره فردا بهترین نمره کلاس از آن توست راستی ادمین هم فردا این امتحان و داره؟ نقل قول:
در یک دژ امنیتی دفاعی درسی تدافعی مشغول ضربه فنی کردن درس ها :d میخواد بالای 20 ساعت درس بخونه |
نقل قول:
اِاِاِاِ؟ راستی آقا ممد کو! دلم برای استدلال های بی چون و چرای صادقانه پر انرژیش شده اینقد!:d الآن اینجا دارم زدم(زمان فعله نگا!) صحرای کربلا دیگه! نمی ذارین برم خو! |
خیلی سنگینه آقا مهدی!
کتابشونو دیدم دلم برای آینده خودم سوخت :دی کجاس آقا محمد؟ آره حتما داره به شدت درس میخونه . . . قر استاد :24: آی خدا! صبا از چنگت:41: آی! مهندس صبا! ضجر چیزه روله! زجر درسه آقا :) |
آقا بیخیال سوسانو کلی بقول خودش صحرای کربلا داره امشب دیگه از غلت:d املایی بگذرید |
غلت :d
آقا مهدی من سال پایینی و کوچیک سوسانو اینام:) اونام سال بالایی و سرور مان:) |
اکنون ساعت 09:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |