پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

فرگل 10-31-2009 02:44 PM

سلام بر همشهريان گرامي
اميدوارم حال همتون خوب باشه و از اين هواي باروني لذت ببريد به شرط اينكه حواستون باشه سرمانخورين . به سامان كاربر جديد هم خير مقدم ميگم اگه ممكنه يه مقدار راجع به بارون كه اين روزا به شهرمون جلوه پاكي و طراوت و صفا داده بحث كنيم .

دانه کولانه 10-31-2009 02:55 PM

بابای من به این باران میگه باران نادری..
.یعنی باران توپ..
به قول خودم پله داس ..
واسه ما که کشاورزی اندکی داریم خوبه
نه خوبی که طلا سبز کنه
خوبی که از بی آبی خشک نشه
زمینی که خشک بشه صاحبشو مخصوصا مرد عشایر رو میخوشکونه و پیرش میکنه.
.هر چی میگم بابا خودتو اینقدر اذیت نکن..
.حس غامض و پیچیده ایه حس بین کشاورز و زمینش که سالها روش زحمت کشیده..
برای ماها قابل درک نیست..
باران قشنگه ..
1 هفته پیش صبا که دانشگاه میرفتم لب آب روی پل سمت راست رو که نگاه میکردی روی قره سو و اون تیکه خاک که صاف کردن اونطرف شاید 50-60 تا لک لک میدیدی (کسی دید ؟ ()
ولی الان دیگه خبری ازشون نیست..
نمیدونم لک لک های بومی ما بودن یا لک لک های مهاحر (لک لک مهاجرم داره مگهع ؟ )

راسی ما میگیم حاجی لق لق...
باران عالی بوده شهرستانها هم اومده..
روانسر حوانرود رو که خبر دارم...
منم به داش سامان خوش امد عرض مکنم داش سامان رازی هستی؟ ارادت داشتم خزمتت یا نه ؟

تاري 10-31-2009 03:05 PM

سلاااااااااااااااااااااااااااا اااااااام
بر گششتان حاگتان خاصه براكم
منيش به داش سامان خوش امد عرض كم اميدوارم كه به ايشان نيز خوش بگذره چوني داش كوروش خوبي براكم دي حالي ازمان نميپرسي روله

Hiwa 10-31-2009 03:07 PM

من كه موافقم...
گرچه اونجا نيستم ولي از بس اي چند روزه در باره ش شنيدم كه در جريان حال و احوال اونجا هستم.
الانه كه باران آمده كوه گي طاق بستان ديدنيه.
هر كي بتانه بره تا پارك كوهستان ديه عاليه.خداييش چون اونجا هواش تميزه،بعد از باران دل آدم چوپي ميكشه.
ولي هيف كه اينجا از بس هوا كثيفه،نميشه لطافت بارانه حس كرد.

تاري 10-31-2009 03:13 PM

هي هي اين داش ميتي مثه ايكه بدجور واله و شيداي كرمانشانه حالا درسته تيران كثيفه و دود فرست و ترافيك و شلوخي و گراني و سر و صدا و نامردي هاوه نوي فره ولي خو باز يكي از شهراي ايرانه دي براكم ارا ايقد بدقلقي موكوني

فرگل 10-31-2009 03:17 PM

دوستان تهراني هواي اونجا هم بارونيه ؟ البته فكر نكنم بارون اونجا مثل بارون كرمانشاه ديدني باشه .

تاري 10-31-2009 03:19 PM

اري باراني هست البته بالا شهر بارانش قشنگتر از پائين شهره ولي خدائيش بارون خيلي قشنگه در هر شرايط البته خداوكيلي كرمانشاه و هواش چهار فصله تو دلش داره يادش بخير روزاي باروني و مصدق و شريعتي و استرس تو راه كارخونه و شبهاي كارخونه اي داد بيداد از دست پيري

Hiwa 10-31-2009 03:21 PM

هي كم و بيش بارون هس.
تاري راس ميگي بدجور شيت و در وه دره كرماشاه شدم.چه بكنم زادگامه، بهترين خاطراتم مال اونجاس.
دوس دارم اگه كاري از دسم بر مياد براي همشهريام انجام بدم.هنوز كه هنوزه فكر مكنم كه مسافرمو بايد برگردم.

دانه کولانه 10-31-2009 04:03 PM

کرههههههههه هیوا ما شیتت کردیم به عللی
دیه نیا اینجا تا دلت نگیره
کرماشا کی خوشه
ما دیه داریم اذیتت مکنیم..
میدانم یاد چه میفتی..
دانشگاه ازاد و هاوکلاسی ها و ...
یکیش که خیلی بهت نزدیکه خوبه همیشه میبینش شاید اونه که یاد کرماشان و کلاس و دانشگاه و مصدف و .. مینازدتت...
کره بی خیال ..
ایشلا هر چی خوبه بشه....

sam_68 11-01-2009 12:13 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 79829)
بابای من به این باران میگه باران نادری..
.یعنی باران توپ..
به قول خودم پله داس ..
واسه ما که کشاورزی اندکی داریم خوبه
نه خوبی که طلا سبز کنه
خوبی که از بی آبی خشک نشه
زمینی که خشک بشه صاحبشو مخصوصا مرد عشایر رو میخوشکونه و پیرش میکنه.
.هر چی میگم بابا خودتو اینقدر اذیت نکن..
.حس غامض و پیچیده ایه حس بین کشاورز و زمینش که سالها روش زحمت کشیده..
برای ماها قابل درک نیست..
باران قشنگه ..
1 هفته پیش صبا که دانشگاه میرفتم لب آب روی پل سمت راست رو که نگاه میکردی روی قره سو و اون تیکه خاک که صاف کردن اونطرف شاید 50-60 تا لک لک میدیدی (کسی دید ؟ ()
ولی الان دیگه خبری ازشون نیست..
نمیدونم لک لک های بومی ما بودن یا لک لک های مهاحر (لک لک مهاجرم داره مگهع ؟ )

راسی ما میگیم حاجی لق لق...
باران عالی بوده شهرستانها هم اومده..
روانسر حوانرود رو که خبر دارم...
منم به داش سامان خوش امد عرض مکنم داش سامان رازی هستی؟ ارادت داشتم خزمتت یا نه ؟

نه بابا من و چه به دانشگاه رازی. ما آزادی هستیم. برق آزاد هستم ترم سوم. 3سال دیگه تازه مهندس میشم خیر سرم.{داش مشتی}

اکنون ساعت 06:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.