با اینا جمله بسازم؟!:d
از من : یکی از بهترین خاطره 1388: با بچه های دانشکده رفتیم جنوب(شلمچه ،طلایه،دهلاویه،هویزه...)... بهترین خبری که توی سال 88 شنیدی چی بود؟ |
ای که تقریبا همون سوال قبلی بود، باور کن هنوزم دارم در موردش فک می کنم.
--- اون قبلیم گفتم شما یه کلمه ی دیگه بگی که به بقیه ی کلمات بخوره --- زیباترین جمله ای که سال 88 شنیدی؟ |
جمله قشنگی ه البته واسه خودم و دوستام....
آسمان می شوم به شوق دیدنت کاش در بین ستاره های آسمان ستاره سهیل نباشی....کاش اگر ستاره هم می شدی ، امید دوباره دیدنت را از من نمی گرفتی... برنامه ات واسه روز طبیعت چیه؟( 13 بدر) |
صبحش که میرم بیرون با خونواده خودم تو یه جای سرسبز تو شهرمون،(شهرمون یکی از زیباترین شهرهای استان کرمانشهه از نظر گردشگری و سرسبزی)
بعد از ظهرشم با خونواده خودم و خونواده ی دایی هام و خاله هام، مثل هر سال میریم به باغ پدر بزرگم و اونجا هستیم تا حول و حوش 7 عصر. بعد میام خونه، یه استحمامی می کنم. می خوابم. فرداش که بیدار شدم از خونه خداحافظی می کنم، میرم ترمینال، سوار مینی بوس میشم میرم کرمانشاه. (14 ام هم شاملش شد) روز اول دانشگاه تو سال 89؟ |
مثلا رفتم جنوب باید یه کاری کنم ... از رفتارم متوجه بشن!!!! مثلا متحول شدم....
کرمانشاه هم منطقه جنگی داره؟ |
ای متحول، ای غمگین، ای شفتالو، ای ...
بله. همین پاوه و اسلام آباد. فک کنم اینا مهمریناش بود. روز اول دانشگاه تو سال 89 میری پیش استاد راهنمات بهش تبریک بگی؟ |
سری آخر 18 اسفند، رفتم اتاقش خداحافظی کردم... نمی دونم شاید برم ..! سوالش سخت بود، ولی هر کی و دیدم بهش تبریک میگم!
از 14 فروردین خودت بگو؟ |
من مطئنن میرم پیشش، و بهش تبریک میگم(این 17 اسفندی ازش خداحافظی کرده بودم و پیشاپیش تبریک هم نثارش کردم). بعد که به همه ی بچه های کلاس تبریک میگم(یا سر کلاس به همه می گم، یا قید دخترا رو میزنم و پسرا رو یکی یکی)
اولین کلاسی که داری؟ |
هیدرولیک
سکلان چیه ؟ |
نميدونم دوست داري اولين عيدي رواز كي بگيري؟
|
اکنون ساعت 03:34 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |