![]() |
سلام :)
خدا قوت كدبانوهاي عزيز فرانك خانوم افسانه خانوم شكوفه خانوم خاله رزيتا... كره خيلي سخت نگيرين دوباره خاك روشان ميشينه;) پوريا جان توام به جاي اينكه منه تهديد كني برو كمك مامانت بكو خو;) آقا منم از فردا كلاسام تمام ميشه بايد بيام كمك مامانم خو ما دوسال پشت سر هم عيد نداشتيم و حال و حوصله هيچي نداشتيم ولي امسال براي اولين بار(به غير از ايام كودكي)دلم ديد و بازديد و سفره هفت سين مخواد... فرانك خانوم مامانم سبزه گذاشته خودش ميگفت تو يه سيني گرد دورشه عدس گذاشته وسطشم گندم ميذاره فك كنم خوشگل بشه:) |
سبزه ی عید
سلام و شب بخیر بر دوستان:53:
آناهیتا جان مرسی ..... شما هم خسته نباشید .من که کار زیادی نداشتم . متاسفانه سبزه هم سبز نکردم . یعنی وقت نکردم .. البته ما هیچ سالی تعطیلات عید تو خونه ی خودمون نیستیم ........ تاااااااااااااااااا اون روز های بعد از آخرش :21:( یعنی تا 15 -- 16 ) ولی همیشه سبزه سبز می کردم ....... ولی یه هفت سین درست کردم بیا و ببین ..... می خوام دو روز قبل از سال تحویل بچینم تو خونه و بزنیم بیرررررررررررررون .. |
سلام به همه دوستان گل کرماشانی
خوبین ای که چقد دلم برا کرماشاه تنگ شده بود شنبه برگشتم کلاسایه ای هفته تعطیل کردیم ---------------------------------------- ان شاالله سبزه و عید همتان به دل خوش و سلامتی باشه انا منم امروز گندم خیس کردم فک کنم الان دیگه موقس |
نقل قول:
http://www.p30city.net/images/Themem.../paperclip.gifمسابقه سفره هفت سین مام ببینیم.. آقا ما برعکس شما هی عیدا خانه ایم که داداشم و خواهرم میان دیگه سفر اینا نمیریم ترنم گندم زود سبز مکنه زود بزاری باید بری چهارم دروش کنی;) ماش و عدس دیر در میاد تازه ما یه ماشی چند سال پیش گذاشتیم به زحمت بالا آمد فک کنم نکل بوده:d |
اسم اين تاپيك بايد عوض شه
دختران کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ خانم های کرمانشاه تمام اه |
نقل قول:
آناهیتا جان نمی دونم چرا نوشته های شما رو می بینم ناخوداگاه هوس کرمانشاه به سرم میزنه :d |
ای روله ها سلام..........
من مردم از بس تمیزی کردم...:21: به خدا دس یه قد سیاه وسفید نزدم... از بس خانه مان کثیفه روم نمیاد مهمان دعوت کنم..آبروم میره اخه آناهیتا جان ممنوع که احوال میگیری..قربانت برم دد خاص دس رو دلم نزارین که خونه...مه امسال سبزه نزاشتم..ای اولین سالیه که بعد از زندگی متاهلی ای کاره نکردم چون اولا عید نداریم دوما وقت نداشتم سوما چون مخوایم بریم مسافرت و سفره هفت سین نداریم لزومی ندیدم البته مادر جان برای هممان گندم میزاره سبزه.. میگه گندم ریشه است..به اندازه تمام خانواده و بچه هاش و نوه هاش به نیت هرکدام یه مشت گندم مکنه آب...بعد وقتی سبز شد سهممان را میده..دسش درد نکنه:d آقا خدا بری ای اموزش وپرورش بسازه یا نه نمیدانم...انقدر بری ما امتحان گذاشتن که حتی تا 25 اسفند هم امتحان ضمن خدمت داریم شیت شدم از بس درس خواندم.. برای همینه نمیتانم هیچ کاری بکنم... امیدوارم امسال سال خوبی داشته باشین... |
سلام بر همگی
دلم برای حال و هوای پارسال نزدیک عید تنگ شده بود که همه از سبزه هامون و خونه تکانی حرف میزدیم حالا خدا را شکر بحثش راه افتاده ایشالا همه چی بسلامتی و دل خوش باشه |
منوی غذای ایرانی در سال 1270
|
اکنون ساعت 06:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |