|
|
|
اگر مي خواهيد معناي تازه اي براي زندگي خود بيابيد، دقايقي آرام بنشينيد و از خود بپرسيد : چگونه مي توانم به مردم خوبم کمک کنم؟ چه کاري از دست من براي پيشرفت ايران عزيز برمي آيد؟ |
زندگی یعنی:بخندیم هرچندغمگینیم.
ببخشیم هرچندمسکینیم. فراموش کنیم هرچند دلگیریم. اینگونه بودن زیباست هرچنداسان نیست. |
خدا: بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را !
( یعنی دوسِت دارم چرا نمیفهمی ! چرا هر وقت میخوام حواستو از کارات پرت کنم تلخی میکنی ؟، یعنی چرا هر وقت مشکل برات پیش میاد دیگه سراغ من نمیایی بی معرفت @@!!، یعنی صدا کن من رو میخوام صدات رو بشنوم چون دوسِت دارم ، لازم نیست از کسی چیزی بخوای من خودم میشم همه چیزت ! تو منو صدا کن تا بهت نشون بدم !) رفیق شبهای تار من خداست ! انیس و مونس و همراه من خداست ! اگر به در کعبه نباشم باکی نیست ! کعبه دل خسته من از دنیا خداست ! مدینه فاضله رضایت اوست حقیقت دوعالم حکایت اوست به سان عشق قرابت دوست آن که زنده می کند مرا، خداست ! |
|
مثبت ترين وسرزنده ترين فردي باش كه ميشناسي
در تمام چيزها روشنايي ودرخشندگي را ببين در بحث و گذشت قدم نخست را تو بردار اراده راسخ،اما قلبي رئوف داشته باش انسان خردمند هميشه فرصت هاي مطلوب را مطابق نيازهاي خود شكل مي دهد |
توزندگی بارون نباش که فکرکنن بامنت داری خودتوبه شیشه می کوبی.
ابرباش که منتظرت باشن بباری. |
زندگی قانون باورها ولیاقت هاست.همیشه باورداشته باش
لیاقتت بهترین هاست.:) |
اکنون ساعت 04:14 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |