یادش بخیر سال گذشته مدیر قهوه خونه ایستگاه تصفیه خون زده بود
آب اناررررررررررررررررررر:21: |
فلسفه خوردن انار و هندوانه در شب یلدا
خواستم بنویسم الان دکی میاد میخوره ولی حسش نبود |
نقل قول:
ولی چه کنم که در مقابل خوراکی بی اراده هستم:p:21: |
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...S65nin5FQLyb1w
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...DhzTXqknu02Qvv خدمت شما داش مهدی شکوفه جان اگه من بگم شکمویی برام قشون کشی میکنی ولی خودت ثابت کردی که شکمویی |
سلام بر دوستان من از جهنم دانشجویان فراری و درس تلنبار شده برای ما گزارش میکنم اینجا هوا ابری هست ! و در ظرف طوفان و محمد در آستانه کشف قوانین جدید در ترمو دینامیک ----------------------------////////////////////@@@@ مهدی جان فدات شم خط قرمزتم جیگر، حامی ، رفیخخخخخخ مرامت منو کشته ! یه مهدی داشته باشم دیگه میرم برای پی اچ دی (حالا این ترم به خیر و خوشی سپری شه بقیه پیشکش !) خدمت شما عرض شود که ما گفتیم میخوایم بزنییم تو گوش 8 ، 8 زد تو گوش ما چون سری به دانشگاه بزدیم خواب بر ما مستولی شد و یه 2، 3 ساعتی خوابیدیم وقتی برگشتیم خانه ! ولی حالمان خوب است و باید با انرژی بیشتری به مسیر علم و دانش ادامه دهیم و همچنان تاسف زمان های از دست رفته و به بطالت گذشته را بخوریم ولی این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست ---------------------------------------- ####$%%@ بر صبا خانوم سلام اوضاع و احوال به کام شما خوشحال! ما را که میبینی دنیامان خراب آخرتمان نیز خراب ! و همچنان در حالت زپرت به سر میبریم ولی به واسطه پوست کلفتی که داریم ! و جنننننم مردانگی که نهفته در وجودمان است ما هم کم نمی آوریم و به سان رستم در برابر نیسان یک تنه خواهیم ایستاد تا به فیض شهادت نائل شیم ! و از دست این دانشگاه راحت شیم :d --//////////////////////////////)))))))))))))))((((((((((((((((( بر مینا خانوم سلام درست را بخوان و هر وقت انگیزه کم آوردی بدون آدم های بدبختی مثل من هستند که وضعشون از شما بدتره !:d و به شیوه بکس و باد ، کنتراد در حال درس خواندن هستند ! کنترل هم که چه عرض شود ................! --------555^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآههههه ههههههههههههه عجب دنیای بی صاحبی چقدر درد دل دارم و دل درد! آریانا کجایی ؟ چرا دیگه نمیاییی ! ******++++++++++++++++++++++++++++++++++++********* بسه بقیه توی پست بعدی ! |
چرا من اومدم همه رفتن دیشب تا 2 نصفه شب همتون بیدار بودید بی معرفتا !
خلاشه ! از چی بگم براتون از رانکین و دیزل یا از انتقال حررررررااااااارت ! میگن یکی از یاران علی (ع) رفت پیش معاویه و و وقتی معاویه شجاعت فرستاده علی را دید گفت به فرستاده علی : که سربازان من مانند سربازان تو نیستند ولی من به اندازه ستارگان آسمان براتو سرباز می آورم وقتی پیغام به حضرت علی رسید پیغام داد به معاویه بگویید ستارگان تو پس از شب ناپدید میشوند و آفتاب علی صبح طلوع خواهد کرد . متحیرم چه نامم شه ملک لافتی را ما از امتحان ناله میکنیم اگر حتی سر سوزنی ارادتی به ستون هایی مانند علی (ع) داشته باشیم نباید غم داشته باشیم ییییییییییااااااااااااا علی |
سلام بر همه
میگم چه سخت است در میان جمع بودن ولی در گوشه ای تنها نشستن |
هاااااای :)
خو شماها ایـــــــــــــن همه می نویسین، تکلیف یکی مث من که به خوندن پستای کوتاه و مینیمال عادت داره چی میشه ؟ _:2: من چشام عین کلیدواژه عمل می کنه.هر پستی که توش واژه غزل داره سریع شناسایی میشه.دو سه صفه گشتیم دیدیم مغزمون پیغام میده: همچین واژه ای یافت نشد... هان.. حواسم نبود.. اولش سلام :d دومش ایی عکس و بخاطر رنگش خیلی دوست می دارم .. من قرمز... شما کدوم ؟ |
سلام غزل جون ، اسم قشنگت تو قلب همه حك شده خانمي نگران نباش كه توي تاپيكها باشه يا نه . ما هم اي بگي نگي قرمز ...........
|
|
اکنون ساعت 12:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |