باران... پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدر هیچکس نیست (حسین پناهی) |
درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنند مابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند |
عاشقت شدم |
|
|
|
لبخند بزن
پرستاران بیمارستان ” هاندان ” در شمال چین با روشی جالب برای لبخند زدن آموزش می بینند. در میان دندان های این پرستاران یک چوب باریک (غذا خوری) گذاشته می شود تا عضله صورت آنها فرم لبخند به خود بگیرد. این کار به دفعات در طی هفته برای تمرین عضلانی صورت لبخندی به پرستاران انجام می شود تا در مواجهه با بیماران لبخند را فراموش نکنند. لبخندبزن: وقتی با خانواده ات دور هم جمع شده اید.. خیلی ها هستند آرزوی داشتن خانواده را دارند…! لبخند بزن: وقتی داری سرکارت میروی.. خیلی ها هستند دربدر بدنبال کار وشغل هستند. لبخندبزن: چون تو صحیح و سالم هستی.. خیلی ها هستند دارند بخاطر بازگشت سلامتی شان میلیونها خرج میکنند. لبخند بزن: چون تو زنده ای وروزی داده میشوی وهنوزفرصت برای جبران مافات داری… مرده هایی هستندآرزوی بازگشت به زندگی رادارندتاعمل صالحی انجام بدهند..اما هیهات! لبخندبزن: چون تو”خدا”را داری و اورا می پرستی وازاو طلب کمک میکنی… کسانی هستندکه برای گاو سجده میکنند. لبخندبزن: چون “تو”خودت هستی.. وخیلی ها آرزو دارند که چون”تو”باشند. |
فولكلور يا فرهنگ مردم در گذشته دور |
کنم از شام تا سحر فریاد کنم از شام تا سحر فریاد کس بدادم نـــمیرسد صد داد گه ز نازم کشد گه از غمزه هر زمان شیوهای کند بنیــــاد میکشد لطفش، آه ازین جادو میبرد دستش، آه ازین جلاد همه دیوانه پیش او عاقل همه شاگرد پیش او استاد سرّ عشق ار چه گفتنی نبود گفتم این رمز هر چه بادا باد اینت از عادت مُسلمانی روزی هیچ کافری مکناد هجر بس نیست وصل غیرم کشت رضیا مرگ تو مبارک باد رضیالدین آرتیمانی |
تصاویری برای نوازش روح انسان |
اکنون ساعت 06:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |