آقا بچه هایی که رنگشون عوض شده شدیدا مبارک!
مخصوصا آقا حسین که قرار شد کتک بخوره نخورد! |
نقل قول:
سلام برو بچ ببینم کی جرات میکنه کل حسین ما رو کتک بزنه{قاط} مهدی اچ{داداش کایکو} مشتت رو اماده کن دارن برای کل حسین نقشه میکشن نجنبیم بی حسین شدیم |
|
نقل قول:
فقط دو سه تا تیر تیر کمان سوسانویی!(اختراع جدید موپالموه!) آخه به نظرم یه مرد اینجور که شما ازش تعریف می کنین با این چیزا هیچیش نمیشه!{داش مشتی} داداش کایکو؟ تسوکه پسر عموی دختر خاله شوهرخواهر پسردایی یکی از فامیلای جومونگ ایناس ها! نقل قول:
|
نقل قول:
نه کره! اینقد هم خوب نبود! بچه ها لطف دارن! اون پائین کلاس صد بار تا مرز سکته پیش رفتم هی نگای استاد می کردم می دیدم داره با موبایلش بازی می کنه، سعی کردم نزنم بشش! اینقدر می ترسیدم اشتباهی بکنم برای بقیه دوره دانشگاه شطرنجی بشم ها! اینقدر قیافه همه جدی بود گفتم حوصله شان سررفته به طرز قیامت! ول خیلی خدا رو شکر! نقل قول:
ادمین خودت بچه های کلاسه میشناسی! اینقدر می ترسیدم اشتباه بکنم! قبل از من نوبت یکی از آقایون بود، که نیامد و منم نمی دانستم غایبه، یهو اسممه صدا زد، نه موبایل بردم تایم بگیرم، نه نت بردم نه هیچی! چاره ای نداشتم به جز اینکه بدون وقفه حرف بزنم! ایشالا 5 شنبه هم شما هم همه کسای دیگه ای که ارائه دارن حق مطلب رو درست (نه مث ما) ادا کنن! نقل قول:
دوما بریچه برا؟ اتفاقا از شخص شما همین توقع میره! |
بچه ها بزرگا نگا کنین چه رنگی رنگیه:
Saba_Baran90, karaji, دانه کولانه, مهرگان, Setare, SHeRvin, مهدی آقا مهدی منم دارم کنتور می ندازم مث اینکه! |
سلام به همگی |
نقل قول:
منم که تو اتاقم کم و کت دارم نود گوش می دم!:d کنتور ما به طور اکسترنال با بقیه صفحه ها هم در ارتباطه!:d حسودیت میاد کنتور خوددان قدیمیه؟:rolleyes::65::p آمدم بگم صبا جان تبریک خانومی فردا شبکه نمی ری!{جشن پتو} |
سلام به همه ی هم سایتی (!) های گرامی
غزل (هویجوری خواسدم اسمده بیارم !) آنا بری شه نرفتی تو او انگلیسیه گه مان؟ برات چیز نوسیده بودم، بشم ج ندادی هنو بری شه؟ آنا :( برو خو! آقا مهدی من دیگه مردی شدم بری خودم :D از شما این نقل قول چند گانه رو یاد گرفتم تو این کلوب کرمانشاهیا میزنم همه ش! ایقده خوشه :) آقا همگی خوش باشد :) صبا خانوم تبریک میگم فردا شبکه نمیری{جشن پتو}] |
سلام
سلام سلام خوبید خوشی وای چقد حرف زدید تا ص 310 خوندم بقیشو بعدا میخونم فقط خواستم به رسم ادب عرض ادبی کرده باشم و ارزو کنم که شب یلدایه خوبی داشته باشید :53:{پپوله}:53: |
اکنون ساعت 11:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |