![]() |
سلاااااااااااام آناهیتا گیان!
چطوری؟ آنا میدانی مه چن وقته اینجا نیامدم؟ خجالتم واقعا! آنا آناهیتا گیان سوال عالی ای پرسیدی! به نظرم هیچکدامش تنها کافی نیست باید هردوتاش باشه اگه فقط عشق خالی باشه که باید طرفت شدیییید لیاقتشه داشته باشه که ایجور آدمی هی پیدا نمیشه اگرم بخواد عقل محض باشه دیه ای چیزه ای؟ او عقدنامه یه قرارداده با چندتا امضا باید هردوتاش باشه اگه دلیل عقلی هم در کنار احساس باشه، باعث میشه هرجاآدم تو زندگی کم آورد یه دلیل خوب داشته باشه که اولا از کاری که کرده و زندگی ای که شروع کرده پشیمان نشه، دوما بهترادامه بده سوما تصمیمایی که توزندگیش میگیره معقولتر باشه اینجوری حتما آرامشم بیشتره ولی خو از طرفی عشق هم گرما و هیجان زندگیه و چیزی که عقدنامه ی از بقیه کاغذها و تعهدها متفاوت مکنه هی عشقه پیمان نامه ای که به کسی اجازه میدی همیشه دوست داشته باشه (چون براش دلیل داره=> نقش عقل) و خیالت راحت میشه تا ابد داشته باشیش و دوسش داشته باشی (چون برای اینم دلیل داری => بازم نقش عقل!) |
سلام به همتان:)
خوبین خوشین بهترین;) با اجازه اناهیتا گیان مه میگم بزار به جای کلمه عشق دوست داشتن انتخاب کنیم چون دوست داشتن خودش باعث میشه عاقلانه تر فکر کنی انتخاب کنی بعد همیشم این حسه باهات هست که مه یکیه دوست دارم که منه دوست داره چون به نظر مه عشق مال یه وقت دیگس بعدشم اگه دوست داشتن باشه ااصلا یه حس دوطرفیه که اصلا حتی نمیخواد هی بگی نمیدانم مه عاشقتم ....... چون اگه قبل ازدواج عشق (اتشین مزاج)باشه به ازدواج نرسیده تمام میشه نمیدانم ادم یه چیزایه عجیب غریبی میبینه تو عشق و علاقه و دوست داشتن خودشم شک مکنه:p |
ترنم گیان آره کره!
شک نداشته باش که اصلا دوست داشتن مقدسه و با چیز دیگه ای قابل مقایسه نیست با عشق هم خیلی فرق داره ممنون که گوشزد کردی |
سلام به بچه های گل کرماشان حالتان چطوره؟
|
عقل و عشق
سلام و صد سلام بر دوستان گل خودم {پپوله}
آناهیتا جان به نظر من هم عقل و عشق با هم خوشبختی میاره .. عشق تنها کافی نیست .. اگر هم با عقل ازدواج کنی . بعدش عشق در کنارش به وجود میاد .. البته این نظر شخصی و اعتقاد منه:) |
|
آناهیتا گیان با تعبیرت از دوست داشتن موافقم |
افرین صبا دقیقا زدی وسط خال
کامل گفتی اما میدانین مشکل کجاس؟ اونجاس که فک کنم خانواده ها میگن ما عقل نداریم:d |
آنا دیدی؟ |
خو صبا مشكل همو دليل عقليه كه بايد بري خانواده پيدا كني! |
اکنون ساعت 12:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |