سلام به اهل پاتوق خونه "یاد ساقی بخیر همیشه اینو میگفت"
از اعضای تفنگدارها کسی نیست؟ مدیریت قهوه خونه هنوز سرجاشه آقا مهدی "از بار مسئولیت شونه خالی نفرمایید" صبا جان امضات قیامته:d |
|
راست میگویند امضاتون کولاکه
ترکوندین :d |
|
جدی جدی این لنگه ما کجاست؟
شکوفه جان بیا خواهر، آجیلا باد کرد:d |
نقل قول:
قربونت! خودد قیامت خواندی! قیامتی از خودته!:cool: نقل قول:
یعنی منم که الآن تو اتاق پای کامپیوتر نشستم دارم نصفه نیمه نود گوش می دم! فوتبال دوس ندارم اما فردوسی پور خیلی باحال همه رو ضایع می کنه!:d کنتور قدیمی؟ هی دیدی پیر شدی؟;) نقل قول:
خیلی باحال بود! کاش می خواندیش! از دستت در رفت!حسودی حسودی!:p |
اس ام اس شب یلدا
اس ام اس شب یلدا |
ای قیامتم خودش قیامتیه ..راسش از مهرگان و صبا و رزیتا و در واقع سایت بیشتر شنیدم ای قیامته در این معنی و کاربرد قبلا فقط برای شلوغ بودن جایی استفاده میکردم ومیشنیدم ...
اگه صدام خوب بود (صدام تکریتی رو نمیگم ها ) براتون به مناسبت یلدا اواز میخوندم اپلود میکردم براتون ولی اینم مثل خیلی چیزهای دیگه مثلا اگه پول داشتم به تمام بچه های سایت ماهانه 200 هزار تومن پول میدادم نمیشه . یلدای هفت هش سال پیش کرماشا برف خوشی امد یادش ب ه خیر با خواهرم دیشب داشتیم یادش میکردیم یادمه فردا مدرسه معلممون اقای فلانی حسابی بوی الکل میداد ! برای همه مون جالب بود ... مرا گویی که رایی من چه دانمچنین مجنون چرایی من چه دانم مرا گویی بدین زاری که هستی به عشقم چون برآیی من چه دانم منم در موج دریاهای عشقت مرا گویی کجایی من چه دانم مرا گویی به قربانگاه جانها نمیترسی که آیی من چه دانم مرا گویی اگر کشته خدایی چه داری از خدایی من چه دانم مرا گویی چه می جویی دگر تو ورای روشنایی من چه دانم مرا گویی تو را با این قفس چیست اگر مرغ هوایی من چه دانم |
امپراطور همین صدا رو قبول داریم بخون بزار بشنویم |
مهدی جان من هستم منتها روی استند بای هستم و هنوز هم به شدت دارم تلاش میکنم تلاشم رو دارم بیشتر میکنم و فشار روی خودم رو دارم افزایش میدم باید خودمو عادت بدم اتفاقاً خیلی خوب شد که این اتفاق افتاد استاد ما امروز گفت به هر حال از یه جایی باید شروع به خوندن کنید و من احساس میکنم الان همون زمانی هست که باید به شدت تلاش کنم من جوونم و واقعاً الان که میبینم ته دلم تنها چیزی که از زندگیم میخوام این هست که یه آدم موفق تو مهندسی بشم والان این احساس همچنان در وجودم در حال قلیان هست مثل موتوری شدم که عمل خود القایی رو داره انجام میده هر چی تلاش بیشتری میکنم احساس میکنم نیروی بیشتری هم برای خودم دارم جمع میکنم حتماً جبران میکنم این دوران کم کاری رو اما دیگهدست از درس خوندن بر نمیدارم اگر مسیر زندگی من قراره این باشه دیگه بهش پشت نمیکنم دیگه تنبلی نمیکنم و همت میکنم تا درسم هر روز بهتر شه و دیگه دوست ندارم حتی از یک دقیقه از زندگیم هم حسرت گذشته رو بخورم و نصیحتت رو آویزه گوشم میکنم اینقدر تلاش میکنم تا به هدفم برسم و در این راه از همه تفریحاتم خواهم گذشت و فقط به همین فروم خواهم اومد مهدی فقط به عنوان معیاری که تو دوستم باشی بهت قول میدم چنان از این به بعد درس بخونم که سنجش بگه غلط کردم بیا برو شریف ارشد بخون ولم کن ! همین الانش دو تا خودکار تموم کردم و حجم زیادی از چکنویس روز و شبم داره یکی میشه و دیگه یواش یواش داره یادم میره خواب اصلاً چه شکلی بوده ! دیگه مثل گذشته نمیشم همین الان انجام میدم دیگه هیچی رو برای فردا نمیذارم ! و هیچ شکستی مانع من نخواهد شد |
اکنون ساعت 10:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |