قیامت
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بچه ها کسی مخالفه؟ اقای ادمین این قانون شامل اون آواز هم میشه! |
به به به به به
میبینم که بازم همه دور هم جمعید و بازم کسی اینجا نیست من یه بسته تراول صدی پیدا کردم ادرس بدین تا تحویل بدم |
سلام به همه بچه های شهر کرمانشاه من 3سال در دوران دانشجویی کرمانشاه بودم دلم واسه روزایی که با دوستام میرفتیم توی کافه هایت یا کافه سحر خیلی تنگ شده دلم واسه خیابون نوبهار سه راه 22بهمن پاساژ ارگ و خاک کرمانشاه خیلی تنگ شده کاش شما ها که کرمانشاهین از خیابوناش و کافه هاش عکس بذارین و خبرای جدیدو بذارین تو سایت
مخلص همه بچه های کرمانشاه |
:cool:..............................
|
بهار جان خیلی خیلی خوش اومدی:53: |
نقل قول:
مخلص همه ی بروبچ پی سی :53: خانم ناظر فکر کنم اینجا قهوه خونه هستا{داش مشتی} ولی شما با کلوپ کرمانشساه اشتباه گرفتی:d:d:d |
نقل قول:
اصلاحیه: بهار جان بیا تو تاپیک کرمانشاه و از خاطرات کرمانشاه برامون بگو :) |
خوبین بچه ها.... |
آزیتای عزیز ممنون. دوران دانشجویی در کرمانشاه زیباترین سالهای زندگیم بود.
دوستان زیادی داشتم توی کرمانشاه، همه شون کرمانشاهی نبودن، سنندجی، اسلام آبادی ، کنگاوری ، پاوه ای ، صحنه ای. و از همشون کلی خاطرات قشنگ دارم که تا آخر عمر یادم نمی ره، بعد از اینکه درسم تموم شد چند بار برگشتم تا باز ببنمشون و باز کوچه و خیابونا و کافه های کرمانشاهو ببینم. اما الان 1ساله نیومدم،دلم خیلی تنگ شده _:2:،از اینکه این سایتو پیدا کردم خیلی خوشحالم{شیت شدن} |
راستی شب یلدا به همه بر و بچ خوش بگذره:cool:
|
اکنون ساعت 10:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |