![]() |
سلام به همگی . چند وقتیه که رفتم تهران. دلم پوسید تو تهران هیچ جا کرمانشای خودمان نمیشه.دف دفی از تنهایی باوگم میاد جلوی چشام..حالا خوبه اینجا هس وگر نه سکته میکردم. ازی به بعد بیشتر میام اینجا
|
سلام گمشده..............حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا نکنه دلت بپوسه.....................قشنگترین ارزوها روبرات دارم............................
|
نقل قول:
|
لغت نامه ی کوردی
سلام و صد سلام بر دوستان :53:
راستش شما به این زیبایی و شیوایی هم کوردی و هم کرمانشاهی می نویسید من به حال خودم غصه می خورم _:2: می دونید چرا .؟؟؟ چون فقط فقط مثل طوطی کوردی صحبت می کنم . نمی تونم بنویسم و اون نوشته های خیلی سختش رو نمی تونم بخونم . پارسال یه آشناهامون از عراق یه کتاب برام آورد ( فرهنگ لغت کوردی )که کلمات کوردی رو با تلفظ و معنی فارسی و انگلیسی همراه بود خیلی کتاب خوبی بود . یکی از دوستان تهرانی که دکترای ادبیات داره ویه انتشاراتی داره و عاشق گویش های مختلفه ایرانه دید و من هم در کمال احترام بهش تقدیم کردم .. امیدوارم که مبارکشون باشه :) امسال هم خواستم بگم برام بیاره . که متاسفانه نتونست بره . سپردم برام تهیه کنه .. نقل قول:
راستش من تا متقاعدش نکنم ول کن ش نیستم . اگر هم نشد دیگه گذشت زمان باید متقاعدش کنه . |
خاله رزی گیان نمی دانم هی مه ایجوریم یا عادیه ولی مه کلا خیلی برام سخته ویسم زمان چیزیه حل بکنه |
کره مه خودمم جیغلدان:21: ندارم:d صبا |
چاکر خاله رزی!:cool: |
سلام به همه دان |
والا بچه ها من هم تا چند سال پیش اینطور بودم اصلا اجازه نمیدادم زمان و فراموشی و کهنه شدن چیزیو حل کنه همه چی باید مرد و مردونه توی میدان نبرد حل میشد
همه چی با صحبت با فکر با جدل همه چی واضح همه چیز شفاف یا حل شدن یا تمام شدن در تمام اون مواقع هم شنیده بودم و هم میدونستم که عنصر زمان و گذشت اون هم وجود داره و توصیه شده ولی ممکن نبود برای هر ادمی یه روزی یه جایی میرسه که براش قابل درک میشه این مساله که زمان باید یه سری مسائل رو حل کنه اگر برای کسی امروز هنوز اون حالت پیش نیامده شنیدنش از من و دیگران هم نمیتونه براش مهم باشه اما پیش میاد براتون و بعدا متوجه میشین اصلا درست نیست که شما انتظار داشته باشی یک اشتباه یک مشکل یه درگیری توی ایام رخدادش خیلی خوب و منطقی و منظم حل بشه و پایان پیدا کنه باید اجازه بدی زمان واقعا خیلی چیزها رو تعدیل کنه . |
سلام آناها و آقاها |
اکنون ساعت 12:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |