اگه بیکار بودم سر می زنم!!!!
داگویل عالیه-شیندلر هم خیلی خوبه-ریدر هم خوبه در کل فیلمای خوبین ولی بهتر از اینا هم می تونستی پیدا کنی بازیگر زن و مرد مورد علاقه ی وطنی و خارجی؟ |
نقل قول:
نقل قول:
مشکلی نیست nae جان... شما نگو چشم... کسی هم نخواست از شما که بگید چشم.... ولی میدونی اگه خود من قوانین سایت رو رعایت نکنم اول 3 روز اخراج میشم یعد اگه گوش نکنم یک هفته و اگه بازهم گوش نکنم برای همیشه... پس من هم باید قوانین سایت رو رعایت کنم نه خود من بلکه همه کاربران:) |
بازیگر زن و مرد مورد علاقه ی وطنی و خارجی؟
|
برد پیت،کیت وینسلت
پرویز پرستویی،محمد رضا فروتن،گلشیفته فراهانی اسم چند تا از اون فیلم بهترتراری nae ؟ |
البته من به سلیقه ی هر کسی احترام می ذارم و سینما یه چیز کاملا سلیقه ایه
مال من کازابلانکا-آبی-آخرین تانگو در پاریس-آپارتمان-بل دژور-آگراندیسمان-مهر هفتم-مرد مرده-ادوارد دست قیچیپدر خوانده2-پنهان و... تیم مورد علاقه ملی؟ |
جودی ابوت
چه موسیقی دوست داری؟ |
تیم ملی مورد علاقت جودی ابوته؟؟؟
همه چیز دوس دارم از کلاسیک و لایت گرفته تا سنتی و پاپ و حتی متالیکا فقط از متال ولی بیشتر موزیک فیلم چرا نمیری بخوابی؟ |
شرمندم پست اشتباه شد شرمنده
آخه اصلا خوابم نمیاد خوب عادت به بیداری دارم ؟ |
خب سوالت چی شد؟
|
شرمنده خوب سوالم چرا عکس آواتارت اینه؟
|
اکنون ساعت 01:17 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |