بهار جون به این سایت خوش اومدی.:)
بچه تهرانم که هستیی ...یه سری هم به کلوپ بچه های طهران بزنی خوشحال میشیم:53: |
بزنم بشدان!
نقل قول:
با جومونگ اینا چه کار دارین؟:mad: منه غریب گیر آوردین؟ هی روزگار! همش تقصیر آدمینه!اگه ای جومونگ.... وژدانن بری ای حقوق گفتین؟ یعنی مخالفین؟ باشه آدمین فقط به مه ماهی 200000تومن بدی راضیم! وگرنه فردا ارائه داری خودد می دانی!{داش مشتی} |
باسلام خدمت همه اعضای انجمن پی سی
انشاالله شب یلدا بهتون خوش بگذره مادر جان شکوه یه وقت پرخوری نکنی مریض بشی کل حسین ومهدی اچ ای وی هم که اقای قانع براتون همه چی تدارک دیده(پلاستیک )حالشو ببرید{داش مشتی} خواهشا بروبچ سنگر رو خالی نکننید:cool: |
سلام به همگی |
یلدا مبارک دوستان
درود برهمه ی دوستان عزیزم
یلداتان مبارک:53: امیدوارم به همه خوش بگذره و همیشه شاد باشین مهدی جان خوبی کاکو ؟ کی تولد آریاناست ؟ قبلش خبر بدین میخوام هدیه تولدشه برم پیشش بهش بدم بقیه کجا هستن؟ ایشاله که هرجا هستن خوب و خوش و سلامت هستن {پپوله}{شیت شدن}{پپوله} |
شب یلداتون مبارک
سلام به برو بچ قهوه خونه
احوالتون {جشن پتو}{شیت شدن}یلداتونم مبارک الهی کلی خوش بگذره {شیت شدن}{جشن پتو} فقط فال حافظ فراموش نشه {شیت شدن}امشب نه دیشب بالاخره برام لب تاب گرفتن{شیت شدن} امروز ساعت 6 از سنندج برگشتم گفتم بزار اول عرض ادبی به دوستان گل کرده باشم اقا مهدی کاش میگفتی حرفتو تا یه جنگ جهانی رخ میداد تا منم کلی کیف میکردم :d به همه عزیزان که اومدن به جمع دوستان پی سی اضافه شدن تبریک میگم :cool: |
هی...
آنا نگای او پائین می کنی همه هستن ها ولی نمی دانم چرا حس می کنم هیچ کس نیست؟ چرا کسی نمیاد اینجا؟ الو؟ کجایین؟
باز دوباره آب روغن قاطی کردم فک کنم! خدا رحم کنه! یه عالمه درس و کار دارم اما حوصله هیچ کدامشانه ندارم آخرشم میشه فرجه باید از هر 24 ساعت 48 ساعتشه درس بخوانم اینقدر وزن کم کنم که محو بشم، تا آخرش (در حالت خوش بینانه) چیزی نیفتم! برامان دعا کنین! |
شعر شب یلدا
http://up.patoghu.com/images/1fuf975xwtvehveg4amt.jpg
شب یلدا ز راه آمـــــــــــد دوبـــــــــاره بگیر ای دوست! از غمهـــــــا کناره شب شادی وشـــور و مهربانی است زمـــــــان همدلی و همزبانی است در آن دیدارهــــــــــــا تا تـــــــــازه گردد محبت نیـــــــــــــــز بی اندازه گـردد به هرجا محفلی گرم و صمیمی است که مهمانی درآن رسمی قدیمی است به دور هم تمـــــــــــام اهــــــل فامیل شده بر پا بســــاط میــــوه – آجیل ز خـــوردن خوردنِ این شـــــــــام چلّه شود مهمان حسابی چاق و چلّه!! همــــــــــه با انتظاری عاشقــــــــــانه نظـــــــر دارند ســـــــــوی هندوانه! نشسته با تفاخـــــــــر تــوی سینی کنارش چاقـــــــــــویی را هم ببینی چو گــــــــردد قــاچ قــــاچ آن هندوانه شود آب از لب و لوچـــــــــــه روانه! بســــــاط خنده و شادی فراهـــــــــم اس ام اس می رسد پشت سر هم جوانان آن طرف تـــر جـــــــوک بگویند دل از گرد و غبــــــار غـــــم بشویند کسی را گـــر صدایی نیم دانگ است در این محفل پی تولید بانگ است!! زند بــــــــا “ای دل ای دل” زیـــــر آواز ز بعد آن “هاهاها”یی کند ســـــاز! ببندد چشــــــــم و جنباند ســـرش را بخواند شعـــــــــــــرهای از برش را! چنین با شور و نغمه – شعر و دستان خرامان می رســــــد از ره زمستان شمردم مــــن ز چلّــــــــه تا به نـــوروز نمانده هیچ؛ جز هشتاد و نه روز ! کنـــــون معکــــــــــوس بشمارید یاران که در راه است فصــــــــل نوبهاران…. |
|
یلدا مبارک
سلامتی اونایی که شب یلدا فقط "خونه " نبودن و یادشون میندازه |
اکنون ساعت 11:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |