![]() |
♥
تی جان ِدست ِ که می چشه رو بیشتی ره بوسه زَمبِه
ti jane daste k mi cheshe roo bishti re boose zambe دستایی که رو چشام گذاشتی و می ببوسم اینم بدک نیس{پپوله} شی جان رفِقِ دور بَگِردِم shi jae rafiqe dur bagerdem الهی قربون رفیق خودم برم |
شی جان رفِقِ دور بَگِردِم لی لی بارونی
ممنونم همین جوری بی اختیار اشکم داره پایین میاد بخش عمده ای از زندگی منن دوستام خیلی دلتنگ شونم خیلی... خیلی... طراوت ... منصوره... فدای شما |
می دونم عزیزم دلتنگی خیلی سخته ه ه ه ه ه ه ه و بدتر از همه اینه که اونی که دلتنگش میشی و هرگز نتونی ببینی تا آروم بگیری..._:2: امیدوارم زودِ زود با دوس جون مهربونات دور هم جمع شین _باوش |
وای چه جوی شده اینجا |
خیره ان شاالله شکوفه خانم خدای نکرده مشکلی هست ؟ کاری کمکی چیزی از دست کسی بر میاد
دوستات بچه های سایت ... |
مرسی کوروش جان |
خب خدا رو شکر که سر کار هستین .
اندک اندک همه چی تغییر میکنه اگر توی دور رو به بهبود هستین خیلی خوبه. |
سلام. بچه ها خوبین؟؟؟؟؟؟سلام شکوفه جون چطوری؟
|
به به یکی یکی دوستای خوب شمالیمون دارن میان:53: |
برار من مازرونی مه
مِه نومِ گنه ،مهدی سِلام دارم خدمت تک تک شِما برارون و خواخرون مازرونی باصفا و مِهربون . شِمِ حال چتیه؟خار هستنی ان شاالله . چه افتخاری مه نصیب بئیه که با شِه هم ولایتی ها گپ بزنم . مِره شِه جمع دِلِ جا دِنی ؟ مهمون نا خوانٌی ؟ |
اکنون ساعت 02:20 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |