سپاهان 1 - 1 تراکتور شهرداری 2 -2 ذوب آهنپاس 0 - 0 ملوان پیکان 1 - 1 صنعت نفت نفت تهران 1 -1 سایپا مس 2 -1 صبای قم استقلال 0 - 1 راه آهن فولاد 2 - 0 شاهین استیل آذین 1 - 2 پرسپولیس |
سپاهان 2 - 1 تراکتور پاس0 - 1 ملوان پیکان 0 - 2 صنعت نفت نفت تهران 1 - 1 سایپا مس 1 - 1 صبای قم استقلال 2 - 1 راه آهن فولاد 1 - 2 شاهین شهرداری 1 - 2 ذوب آهن استیل آذین 1 - 1 پرسپولیس |
سپاهان 2 - 1 تراکتور پاس1 - 2 ملوان پیکان 0 - 2 صنعت نفت نفت تهران 0 - 0 سایپا مس 2 - 2 صبای قم استقلال 3 - 0راه آهن فولاد 1 - 0 شاهین ذوب آهن 2 0شهرداری استیل آذین0 2پرسپولیس |
دوستان عزیز سعی کنید زودتر پیش بینی رو بزنید |
نقل قول:
سلام من دیر پیش بینی کردم درسته ولی ویرایشم واسه 2 تا با زی یعنی ذوب آهن 2 0شهرداری استیل آذین0 2پرسپولیس بود. |
دوستان عزیز در صورت ویرایش پست زمان ویرایش پست اگر همزمان با بازی ها باشد در پست دیگری اصلاحیه بزنید. اینجوری بهتر است و در صورت ویرایش پست در زمان بازی کل امتیاز آن هفته صفر میشود. |
نتایج و امتیازات هفته 13
اين هم نتايج كامل بازي هاي هفته13 :
و نتايج اعضاي محترم تا پايان هفته 13: |
سلام
بکشین کنااار که داریم میایم:d ای ول به خودمو خودش |
:dبابك خيلي با سرعت داري مياي |
هفته 14
اینم بازی های هفته 14
ایندفعه گفتم اول پیش بینی کنم شاید دیگه سقوط نکردم :d |
اکنون ساعت 12:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |