![]() |
کادوی حاکم دبی به همسرش
هدیه ناقابل شيخ محمد بن راشد ال مكتوم حاكم دبى به همسر جدیدش، یک جزیره کامل است.
سایت «جهان» در خبری بدون منبع نوشت: «محمد بن راشد» یک جزیره برای همسرش خریده است. عکسهای جهان از این جزیره راببینید. http://www.persianv.com/uc/out.php/i3960_40625586.jpg http://www.persianv.com/uc/out.php/i3959_40624789.jpg http://www.persianv.com/uc/out.php/i3958_40623771.jpg |
يك ايروني كاخ سفيد رو به مزايده گذاشت !!!!!!!
|
شومينه ديواري
شومينه ديواري در اين بخش دو نمونه از جديدترين مدل هاي شومينه هاي ديواري را به شما معرفي مي كنيم. گفتني ها در مورد اين دو مدل شومينه زيبا و منحصر بفرد آنقدر زياد است كه نمي دانيم از كجا شروع كنيم. نمونه اول با الهام از الهه هاي قديم يونان باستان ساخته شده است. آنها ملكه اي را مي پرستيدند كه تاجي به شكل بال هاي پروانه داشت. مدل دوم هم به شكل شعله آتش مي باشد كه نمادي از غرش و حيات خروشان آتش را در ذهن بيننده بيدار مي كند. توليد كننده اين شومينه ها يك شركت فرانسوي با نام "آركيان" مي باشد. اين شومينه ها را مي توانيد هم به صورت ديواري و هم زميني مورد استفاده قرار دهيد. البته اگر روي ديوار نصب شوند زيبايي و جلوه بيشتري دارند. از سوي ديگر نصب كردن ديواري آنها براي خانواده هايي كه با كمبود جا مواجه هستند، بسيار مناسب مي باشند. جنس شومينه استنلس استيل است، و داراي يك درب شيشه اي مي باشد كه به دلخواه مي توانيد آنرا باز و يا بسته نگه داريد. http://www.mobin-group.com/image/reg...1_resize_2.jpg http://www.mobin-group.com/image/reg...e-3_resize.jpg http://www.mobin-group.com/image/reg...5_resize_2.jpg http://www.mobin-group.com/image/reg...6_resize_2.jpg |
عکسی که یک زندگی را نجات داد
وبلاگ Kevin MDدر بین وبلاگهای پزشکی غربی، وبلاگ شناختهشدهای است، این وبلاگ بیش از آنکه، وبلاگی درباره تازههای پزشکی باشد، وبلاگی است که در آن میتوان تحلیلها و بازتابهایی را در مورد اخلاق پزشکی و سیاستگذاریهای سامانههای بهداشتی – درمانی خواند.
چند روز پیش روزنامه نیویورک تایمز مقاله بسیار تأثیرگذاری منتشر کرد، عنوان این مقاله «کمبود دختر»! بود. چکیده این مقاله این است که در هند و چین و کشورهای آسیای جنوب شرقی، اختلاف معنیداری بین تعداد دختربچهها و پسربچهها وجود دارد و ترجیح والدین برای داشتن فرزند پسر، از طرق مختلف باعث شده، که تعداد پسرها بیشتر از تعداد دخترها شود. به صورت متناقضی، حتی در بین والدین تحصیلکرده ساکن در مناطق با سطح اقتصادی -اجتماعی بالا هم همین پدیده مشاهده میشود. پیشنهاد میکنم این مقاله را به صورت کامل بخوانید و اگر توانستید ترجمهاش کنید. اما در یکی از تازهترین پستها، وبلاگ Kevin MD ، نوشته یک پزشک خانواده را به نام «لیندا لی»،به صورت پست مهمان منتشر کرده است، ترجمه این مقاله را بخوانید: به عنوان یک پزشک خانواده میتوانم تصدیق کنم که شاهد مواردی از خشونت علیه زنان جه به صورت فیزیکی و چه به صورت روانی بودهام. عبارت «آنها به خاطر زن بودنشان مورد حمله قرار میگیرند»، مخصوصا برایم، دلسرد کننده و تکراری است. موردی که مقاله نیویورکتایمز به آن اشاره نکرده است، این است که این حملات حتی از هنگام زندگی جنینی و از زمان آبستنی شروع میشوند. ه تازگی یکی از مقالههای نیویورکتایمز را خواندم که عنوانش این بود: «کمبود دختر، جایی که والدین مشتاقانه فرزد پسر را ترجیح میدهند، چه اتفاقی رخ میدهد؟» این مقاله به چند دلیل، قلبم را به درد آوررد: ۱- من تبار آسیایی دارم و تصدیق میکنم که در فرهنگ من، داشتن فرزند پسر، اندکی ترجیح دارد. ۲- من مادر سه دختر زیبا هستم. ۳- به تقدس حیات از زمان جنینی اعتقاد دارم. خواندن این مقاله من را به یاد بیماری انداخت که در زمان دوره دستیاری دیده بودم. یک زوج آسیایی برای ویزیت به مطب من آمد بودند. زن، حدودا سه چهار ماه حامله بود و این زوج بعد از انجام دادن یک سونوگرافی حاملگی برای ویزیت پیش من آمده بودند. هدف آنها این بود که جنسیت جنین را از من سؤال کنند. بعد از اینکه با خوشحالی به آنها گفتم یک نوزاد دختر خواهند داشت، آنها به سرعت نگاهی به هم انداختند و به من گفتند که میخواهند به حاملگی پایان دهند، متعجب شدم، ولی شگفتیام وقتی بیشتر شد که دلایلشان را شنیدم. «ما دو دختر داریم و یک پسر میخواهیم. ما بیش از حد دختر داریم.» وقتی به سرنوشت شوم این موجود بیدفاع مظلوم که نه صدایی داشت و نه حق و حقوقی، فکر کردم، چشمانم پر از اشک شد. او «به خاطر زن بودن، مورد حمله قرار میگرفت.» عکس سونوگرافی را برداشتم و قلبم به تپش افتاد. عکس، نمای واضحی از یک دختر کوچک را نشان میداد، در حالی که داشت شستش را میمکید. زمان برداشته شدن عکس، عالی بود. من با غرور عکس را برداشتم و به این زوج نشان دادم و از روی تغییر حالت جهرهشان متوجه تغییر احساساتشان شدم. آنها پرسیدند: «این بچه ماست؟ فکر نمیکردیم به این شکل باشد و بتواند شستش را بمکد.» من به آنها توضیح دادم که فرزندشان کاملا شکل گرفته و یک قلب در حال تپش دارد و البته شستش را میمکد و همچنین درد را هم میتواند احساس کند. هنگامی آنها از مطب خارج میشدند، برای آنها و سرنوشت این دختر کوچک دعا کردم. خوشبختانه این مورد پایان خوشی داشت. این زوج بعد از دیدن آن عکس سونوگرافی، تصمیم گرفتند که بچه را نگه دارند. شش ماه بعد کمک کردم که بچه به دنیا بیاید و باعث شدم که سومین دختر سالم و زیبا، به این خانواده اضافه شود. |
اعداد ( 4 8 15 16 23 42 ) یکی از مهم ترین موضوعات سریال لاست
کامل ترین تحقیق درباره اعداد 4815162342 |
چطور بیخطر از شمع استفاده کنیم؟
چطور بیخطر از شمع استفاده کنیم؟ |
14 میلیون دلار جایزه برای دادن یک خبر موثق ودقیق
14 میلیون دلار جایزه به گزارش خبرنگار «شیعه نیوز» بنیاد جهانی پیگیری پرونده امام موسی صدر با ایجاد یک سایت اینترنتی با نام 14 میلیون (www.14000000.com) اعلام امادگی کرده است به هر گونه خبر موثق و دقیق که به روشن شدن سرنوشت پرونده امام موسی صدر کمک نماید جایزه خواهد داد .برای دادن یک خبر موثق ودقیق این بنیاد خود را یک بنیاد غیر انتفاعی معرفی کرده و ابراز داشته به هیچ سازمان سیاسی و دولتی وابستگی ندارد و تنها یک بنیاد خیریه میباشد . این بنیاد همچنین اعلام داشته است این حرکت ، اولین اقدام عملی در این خصوص میباشد و در اینده اقدامات دیگری را نیز در دستور کار خود قرار خواهد داد . این سایت هم اکنون به زبان فارسی میباشد و در اینده نزدیک به زبانهای انگلیسی و عربی به فعالیت خواهد پرداخت . بنیاد جهانی پیگیری پرونده امام موسی صدر از همه ازادیخواهان خواسته است با فشار بر دولت لیبی این دولت را وادار به ادای توضیح در خصوص روبوده شده امام موسی نمایند. شایان ذکر است امام موسي صدر در روز 14 خرداد سال 1307 هجري شمسي در شهر مقدس قم ديده به جهان گشود. پدر ايشان مرحوم آيت الله سيد صدرالدين صدر، جانشين مرحوم آيت الله شيخ عبدالكريم حائري مؤسس حوزه علميه قم و از مراجع بزرگ زمان خود بود. جد پدري ايشان مرحوم آيت الله سيد اسماعيل صدر، جانشين مرحوم آيت الله ميرزا حسن شيرازي و مرجع مطلق زمان خود، و جد مادري ايشان مرحوم آيت الله حاج آقا حسين قمي، جانشين مرحوم آيت الله سيد ابوالحسن اصفهاني و رهبر قيام مردم مشهد بر عليه رضا خان بود. امام موسي صدر در اواخر سال 1338 و به دنبال توصيه هاي حضرات آيات بروجردي، حكيم و شيخ مرتضي آل ياسين، وصيت مرحوم آيت الله سيد عبدالحسين شرف الدين رهبر متوفي شيعيان لبنان را لبيك گفت و به عنوان جانشين آن مرحوم، سرزمين مادري خود ايران را به سوي لبنان ترك نمود. امام موسي صدر در 3 شهريور سال 1357 و در آخرين مرحله از سفر دوره اي خود به كشورهاي عربي، بنا بر دعوت رسمي معمر قذافي وارد ليبي، و در روز 9 شهريور ربوده گرديد. دستگاههاي قضايي دولتهاي لبنان و ايتاليا، و همچنين تحقيقات انجام شده از سوي واتيكان، ادعاي رژيم ليبي مبني بر خروج امام از آن كشور و ورود ايشان به رم را رسما تكذيب نمود. مجموعه اطلاعات آشكار و پنهاني كه طي دو دهه پيش بدست آمدند، تماما دال بر آن هستند كه امام موسي صدر هرگز خاك ليبي را ترك نگفته است ! اکنون دولت لیبی و شخص معمر قذافی متهم اصلی این پرونده به شمار می آیند. |
چه تابان است گهی با شور چگوارا
خاطره ها بخودی خود دیالکتیک ِ شور و اندوه را در یک چکامه پرتو میزند . شور برای آنکه هنوز زمان و زمانه به شوریدن نیازمند است ، اندوه برای آنکه هنوز تراکم غم به انرژی مؤلد تبدیل نگشته است .
چگوارا سراپا شور و شرافت و شعف است . چگوارا این چهرۀ جذاب و دلیر قرن بیستم هنوز با لبان حماسی به سوی قرن سپتمبری میخندد . صدای پای چگوارا از کوچه های گل افشان امریکای لاتین از فراز آسمان افریقا به دهلیز های خونین شرق میگذرد . کیست که برکرۀ زمین خنده کند گریه کند و چگوارای افسانوی را به حیث یکی از بزرگترین نجات دهندۀ خود حساب نکند . کیست که قهقۀ دشمنان بشریت را با لبخند چگوارا زایل نسازد . افغانستان خطۀ خون و خاکستر است . سرزمین دیکتاتوران سربریده و مردم هردم شهیدان است . مردمی که به علت تداوم استبداد و بدبختی به تلی از یأس و تاریکی بدل گشته است . خبر خوشی در فضای کابل پیچید ، خبر تجلیل از چگوارا .http://www.zendagi.com/che%20guara.jpg یادبود از چگوارا ، رفتن بسوی چگواراست . چگوارا پرسشی است که دیگران پرسیده اند و ما تا هنوز به این پرسش پرسیده شده پاسخ جستجو نکرده ایم و چه رسد به اینکه خودما در موقف سؤال کننده قرار گرفته باشیم . فکر چگوارا ، پراتیک چگوارا ، اسطورۀ چگوارا ، ... از جهانی شدن چگوارا حرف میزند ، چگوارا پدیده ای است کسترش یابنده و جهانی . چگوارا رویداد تازه در حوزۀ پرسش ها و پاسخ هاست . ما در صحنۀ سیطره ها تقریباً همیشه دچار آدمکهای کوچک بوده ایم و آدمهای سترگ جامعۀ خویش را در زیر سیطره ها کشف نکرده ایم . گذار جوانان و کلوپ شاعران کابل بسوی چگوارا یک حرکت سمبولیک است حرکتی که از دینامیزم ِ خموشی و بن بست منشاء میگیرد ولی از آنجا که هنوز به اندیشیدن نرسیده ایم و اگر چگوارا را به حیث یک اندیشه و عشق در نظر نگیریم شاید علاقۀ ما به چگوارا در سطح گرایش به جاذبۀ اساطیر باقی بماند . |
اعلام اسامی 31 کاریابی خارجی مجاز
اعلام اسامی 31 کاریابی خارجی مجاز وزارت کار و امور اجتماعی لیست 31 کاریابی غیر دولتی خارجی دارای مجوز فعالیت سراسر کشور را منتشر کرد.به گزارش خبرنگار مهر، پیرو انتشار گزارش فعالیت شبکه بزرگ کاریابیهای غیردولتی خارجی غیرمجاز در کشور و سوء استفاده از جوانان و متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور، وزارت کار و امور اجتماعی لیست کاریابیهای خارجی دارای صلاحیت را منتشر کرد. کاریابیهای خارجی مجاز در حال حاضر در 8 استان تهران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، کردستان و گیلان مستقر هستند. بدیهی است که تمام دفاتر مشاور شغلی، مهاجرتی و کاریابی با ادعای فعالیت بین المللی غیر از مواردی که اسامی آنها اعلام خواهد شد در حال حاضر غیرمجاز و غیرقانونی شناخته می شوند. وزارت کار و امور اجتماعی اعلام کرده است با موسساتی که خارج از چارچوب قانونی و عدم رعایت آئین نامه فعالیت کاریابیها و همچنین بدون مجوز اقدام به جذب افراد، انتشار آگهی و اطلاع رسانی می کنند متخلف شناخته و برابر مقررات با آنها برخورد خواهد شد. از تعداد 31 کاریابی غیر دولتی مجاز خارجی، 19 کاریابی در تهران، 1 مورد آذربایجان شرقی، 1 مورد آذربایجان غربی، 1 مورد اصفهان، 4 مورد خراسان رضوی، 2 مورد فارس، 1 مورد کردستان و 2 کاریابی نیز در گیلان قرار دارند. کاریابی های آبگینه برتر، ارشیا، ایران کاریاب، برین کار، پیروزگل، روزبه، سامانده، سلامت، شهرزاد پاسارگاد، کارجو، کارسازان، آرین پارس، مژده آوران فردا، گسترش کار پایتخت، آینده سازان، پیشگام، پیشتازان کار، یونس، سبزفام، بزرگمهر، بابک، کارآرا، کار، پارس، زرین کار، کارگستر مشهد، کارآفرینان، پیشه وران، رهسپار، نوید، آویژه گیلان و تدبیر سبز، 31 کاریابی غیردولتی خارجی دارای مجوز از وزارت کار و امور اجتماعی هستند. |
زندگي هم در حكم سلف سرويس
امت فاكس، نويسنده و فيلسوف معاصر، هنگامي كه براي نخستين بار به آمريكا رفته بود براي صرف غذا به رستوراني رفت. او كه تا آن زمان، هرگز به چنين رستوراني نرفته بود در گوشه اي به انتظار نشست با اين نيت كه از او پذيرايي شود. اما هر چه لحظات بيشتري سپري مي شد ناشكيبايي او از اينكه مي ديد پيشخدمت ها كوچكترين توجهي به او ندارند، شدت گرفت. از همه بدتر اينكه مشاهده مي كرد كساني پس از او وارد شده بودند و در مقابل بشقاب هاي پر از غذا نشسته و مشغول خوردن بودند.
او با ناراحتي به مردي كه بر سر ميز مجاور نشسته بود نزديك شد و گفت: �من حدود بيست دقيقه است كه در اينجا نشسته ام بدون آنكه كسي كوچكترين توجهي به من نشان دهد. حالا مي بينم شما كه پنج دقيقه پيش وارد شديد با بشقابي پر از غذا در مقابلتان اينجا نشسته ايد! موضوع چيست؟ مردم اين كشور چگونه پذيرايي مي شوند؟� مرد با تعجب گفت: �ولي اينجا سلف سرويس است.� سپس به قسمت انتهايي رستوران جايي كه غذاها به مقدار فراوان چيده شده بود، اشاره كرد و ادامه داد: �به آنجا برويد، يك سيني برداريد و هر چه مي خواهيد، انتخاب كنيد، پول آن را بپردازيد، بعد اينجا بنشينيد و آن را ميل كنيد!� امت فاكس، كه قدري احساس حماقت مي كرد، دستورات مرد را پي گرفت. اما وقتي غذا را روي ميز گذاشت ناگهان به ذهنش رسيد كه زندگي هم در حكم سلف سرويس است. همه نوع رخدادها، فرصت ها، موقعيت ها، شادي ها،سرورها و غم ها در برابر ما قرار دارد. در حالي كه اغلب ما بي حركت به صندلي خود چسبيده ايم و آن چنان محو اين هستيم كه ديگران در بشقاب خود چه دارند و دچار شگفتي شده ايم كه چرا او سهم بيشتري دارد؟ و هرگز به ذهنمان نمي رسد خيلي ساده از جاي خود برخيزيم و ببينيم چه چيزهايي فراهم است. سپس آنچه مي خواهيم برگزينيم. |
اکنون ساعت 01:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |