کمتر در قید این باش که چه کسی حق دارد، بیشتر در قید این باش که چه چیزی حق است.
خداوندا! چه راههایی رفتم تا بفهمم جزتو راهی نیست وقتی عشق فرمان می دهد، «محال»سر تسلیم فرود می اورد. خدایا! چه بیصدا، بی منت و بی حساب میبخشی و ما، چه حسابگرانه تسبیح میگوییم هیچگاه کاخ آرزوهایت را بر روی خرابه های کاخ دیگری بنا نکن، زمین آنجا سست است تو دوره اى که همه می خوان خاص باشن ، تو عادى باش.. این جورى خاص ترین آدمى! |
:53:خود را در خواستن مرادی فراموش نکن.
:53:خوشی سهم توست راهش رو پیدا کن. :53:هر ساعت شب و روز معجزه ای غیر قابل توصیف است. |
من يقين دارم كه برگ كاينچنين خود را رها كردست در آغوش باد فارغ است از ياد مرگ لاجرم چندان كه در تشويش از اين بيداد نيست پاي تا سر زندگيست آدمي هم مثل برگ مي تواند زيست بي تشويش مرگ گر ندارد مثل او، آغوش مهر باد را مي تواند يافت لطف هر چه بادا باد را |
دل به اوج بسپار و فرصت پرواز را از پرنده جان دریغ مدار که ذات انسان در فرا رفتن است که ظهور می یابد نه در فرو ماندن |
|
بگذار آدمها تا می توانند سنگ باشند........من وتو از نژاد چشمه ایم |
از ویکتور هوگو پرسیدند: |
خدا عظیم نیست ، او عظمت است . خدا مهربان نیست ، او مهربانی است. خدا عاشق نیست ، او عشق است. وقتی دست ناتوانی را می گیریم ، وقتی با عشقی خالصانه به حرفهای انسانی تنها و درمانده ای گوش میدهیم. پروردگار مجال حضور بر زمین یافته است. کار خدا خلق انسان بود و رسالت انسان تجلی خداوند بر زمین. انسان نردبانی است که از طریق آن خدا از فراز آسمان بر زمین گاه می نهد . |
|
|
اکنون ساعت 04:46 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |