پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   شعر و ادبیات (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=49)
-   -   * جملات کوتاه و پر معنا * (http://p30city.net/showthread.php?t=973)

آناهیتا الهه آبها 11-15-2010 08:56 PM

همه ما را که ناخدا نمی کنند ،ملوان هم میتوان بود!

اگر نمیتوانی نهنگ باشی ،فقط یه ماهی کوچک باش،ولی بازیگوش ترین ماهی دریاچه

آرشا 11-15-2010 10:16 PM

ترجیح می دم به مقدور بودن روابط انسانی بیشتر فکر کنم تا مقدر
بودنشون

ببخش خدا !

اما این جوری تقصیرها گردن تو هم نمی افته !

نه شوالیه بودیم نه دلیری بیابانگرد که برای کشتن مان بودن سپاهی در مقابلمان لازم باشد !

همین نبودن تو یک نفر کافی ست
!

دچار تناقض عجیبی شده ام

1) حق ، گرفتنی است

2) مرگ، حق است

3) خودکشی گناه است

آدم های دنیای من

فعل هایی را صرف می کنند که برایشان صرف داشته باشد !

مهبا 11-15-2010 10:51 PM

آن هنگام که عشق را در معبد فراموشی رها کردند

جلاد نفرت را آذین بستند تا معصومیت فرشتگان حاشا شود.

MAHDI 11-17-2010 10:36 AM

چه غصه هایی به خاطر اتفاقات بدی که هرگز در زندگی ام پیش نیامد، خوردم
جبران خلیل جبران: بجاست دوستي بخواهي که به روزهايت تلاش و به شبهايت آرامش بخشد.
آندره ژید: مجازاتی در جهنم وجود ندارد جز اینکه مجبوری کارهای ناتمام را تمام کنی.
افلاطون: زينت انسان در سه چيز است ؛ علم، محبت، آزادي.
شكسپیر: به همه عشق بورز، به تعداد كمي اعتماد كن، و به هيچكس بدي نكن.

ابریشم 11-18-2010 06:14 PM

آدم خودخواه گذشته از اینکه خود را دوست می دارد همیشه می خواهد دیگران را هم وادار کند دوستش بدارند

فرانک 11-18-2010 09:24 PM

نادر شاه افشار : تمام وجودم را برای سرفرازی میهن بخشیدم به این امید که افتخاری ابدی برای کشورم کسب کنم .

نادر شاه افشار : باید راهی جست در تاریکی شبهای عصیان زده سرزمینم همیشه به دنبال نوری بودم نوری برای رهایی سرزمینم از چنگال اجنبیان ، چه بلای دهشتناکی است که ببینی همه جان و مال و ناموست در اختیار اجنبی قرار گرفته و دستانت بسته است نمی توانی کاری کنی اما همه وجودت برای رهایی در تکاپوست تو می توانی این تنها نیروی است که از اعماق و جودت فریاد می زند تو می توانی جراحت ها را التیام بخشی و اینگونه بود که پا بر رکاب اسب نهادم به امید سرفرازی ملتی بزرگ .

نادر شاه افشار : از دشمن بزرگ نباید ترسید اما باید از صوفی منشی جوانان واهمه داشت . جوانی که از آرمانهای بزرگ فاصله گرفت نه تنها کمک جامعه نیست بلکه باری به دوش هموطنانش است.

نادر شاه افشار : اگر جانبازی جوانان ایران نباشد نیروی دهها نادر هم به جای نخواهد رسید .

نادر شاه افشار : خردمندان و دانشمندان سرزمینم ، آزادی اراضی کشور با سپاه من و تربیت نسلهای آینده با شما ، اگر سخن شما مردم را آگاهی بخشد دیگر نیازی به شمشیر نادرها نخواهد بود .

ابریشم 11-19-2010 09:09 PM

تا عاقل کنار آب به دنبال پلی میگشت
دیوانه پا برهنه از آب گذشت . . .

ابریشم 11-19-2010 09:10 PM

امروز تو حتما به دیروز تبدیل میشود اما ممکن است فردای تو به امروز تبدیل نشود . . .

ابریشم 11-19-2010 09:11 PM

جاده جوانی لغزنده است ، زنجیر ایمان را ببندید . . .
.

BaHaReH 11-20-2010 10:57 AM

خدا به هر کس اندازه توانایی اش آرزو می دهد .. پس اگر آرزوی بزرگی داشتی بدان توان رسیدن به آن هم به تو داده شده ...

اکنون ساعت 05:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.