خوشمان امد:p
داش مهدی ضایع شد :d;):d |
|
چاکریم ....
صبا رو که من ازش تعریف کرده بودم در مورد ارائه ش باید میامد یه چیزی میگفت بنابراین جدیش نگیرین خو نمیشه ای بگه او نگه پس مهرگانم اجبارکی ! گفت کلا قسمت مهم ارائه امروز من 2 چیز بود چیپس و پفک بچه ها و صدای سنگ بری با اجازتون ارائه ای در مورد رمز نگاری بود که مطالبش زیاد بود مام وژدان کاری کشتتمان نمیذاره بپریم از رو چیزها اینه که توی 20 دقیقه نشد همه ی چیزهایی که توی چند جلسه ی کلاس شبکه میگن بگم خلاصه بچه ها لطف داشتند دیگه بازم ازتون مرسی میکنم ممنون که مهمان هم داشتیم سر کلاس . ----------------------------------- ما برای شب یلدااااااااااااااااااااااااا آیلین خونمون بودددددددددددددددددددددددددددد دددددددددددددد جانممممممممممممممممممممممممممم ممم وقتی با من دوست میشه و مخش زده میشه که دیگه کم کم دارن میرن پس ! و اخر مهمونیه ... اینقدر جدیدا کارای باحال میکنه این وروجک رفته یه نایلون نارنگی اورده توی اتاقم میگه "کابرا ایه چن ؟ " 3 سالشه یعنی اهای اقا اینا چنده ؟ ! فروشنده اونه نارنگی دست اونه اما از من میپرسه ! میگم هزار تومن دست میکنه توی جیبش و مثلا پول در میاره و میذاره روی میزم ! بابا فروشنده تویی من باید بهت پول بدم ! 2 تا بیسکویت برداشته گذاشته توی یه قابلمه میگه من رفتم این سهم منه میبرمش خانه سرخش مکنم !!!! مامان که کل جعبه ش رو بهش داد کلی ذوق کرد ! شبا خونه ی خودشون چادر سرش میکنه به خاله م میگه مامان جون ترا خدا من میرم تو بگو آیلین جون (فکر میکنه اسمش ایلین جونه همیشه جون رو برای خودش به کار میبره) ترو خدا نرو امشب بمون خونه خاله هم قراره بیان ! و از همه مهم تر دیشب گوشی قدیمیه ی من (سونی اریکسون)رو دستش گرفته میگه این مال عمو فلانیه ! حالا صد سال پیش عموفلانی هم از این مدل گوشی داشته کلا باحاله ...(عکسهاش در اینجا هست ) ---------------------------------------------------------- خسته نباشید بابت این همه نوشتن و فعالیت ... قبول دارین بچه ها یه رکود نسبی در اواخر تابستان در سایت بود و خیلی اتیشش کم شده بود همت کردیم دوباره داغش کردیم وژدانن نباشم خو سایتگه سایت نمیشه اتیشش خاموش میشه اخرای تابستان یه 10 روزی مدام پیشتان بودم تا تنوره گرم کردیم باز خدا رو شکر الان سرتون گرمه به هم و هستین ... ----------------------------------------------------- |
نقل قول:
سلامی گرم به تمامی دوستان عزیز :53: اقا من که تا ساعت 6 صبح با این مهدی اچ ای وی بیدار بودم حس خوردن میوه و تخمک و از این جور حرفها که نداشتیم به جز چیپس و پفک :d ای مهدی هم که فقط قلیون با طعم دوسیب می اورد {داش مشتی} خلاصه از همه شبها زودتر گذشت و نفهمیدیم کی صبح شده ... - |
ای هی...
نقل قول:
درضمن منو مهرگان کی تا حالا با هم بودیم رودار بودیم که ای بخواد دفعه دوممان باشه؟ مگه نه مهرگان؟ والا! دو نفر آدم ساکت ساکت! غیر از اینه؟;) نقل قول:
آدمین شاهد باشین ها! آقا مهدی گفت سینما! ما که نگفتیم! با شمشیر نه! چند روز پیش شروع کردم کلاس می رم خوب پیش بره تا دو هفته دیگه می شم نینجا! کیفشم بیشتره! چه فکر کردی؟;) میگم کاش یه بار هم خودت بیای ارائه بدی ! آخه من هنوز خوراکی هام مانده!:d درضمن سونامی بیاد کسی به تمرکز و اینجور چیزانمی رسه دیگه!{داش مشتی} نقل قول:
مهرگان بیا ببین! ادمین قرضمان دایدو! نقل قول:
ادمین بیا تحویل بگیر!رزیتا خانوم کجایی نظارت کنی؟ نا امید شدم!_:2: |
فقط لبخند!
امپراطور یارانه تمام شده:d |
ادمین ای عنوان کشتم دیه!
نقل قول:
راست می گی یادم نبود شما دیگه پیر شدی!:d من گیر ندم؟ یعنی من شدم آدم بده؟ ناامیدم کردین!_:2: دیگه قهر قهر قهر!_:2::mad: |
خب عکسه هم خانومه!! :d |
نقل قول:
نه اتفاقا! من به خودم نمی گیرم! :p چون خیلی واقع بینانه می دونم پیر نشدم!;) الآنم که قهرم حرف نمی زنم دیگه! معلوم نیست؟ |
اقا جنگ نکنین بده دعوا بکنین .
قلیان ملیان ممنوعه دخانیات عامل اصلی سرطان ه ما شما ها رو دوست داریم به قول مینا گلبرگ غصه نخور پسته بخور قلیان نکش نفس بکش ! . ما مخلص هم کلاسی هامون هستیم زیاد . برای فردا یکی از اساتید گرامیمون گفته 100 تا مقاله ی درست حسابی در مورد فلان چیز دانلود کنیم بعد مشخصاتش و سال نشر و عنوان و نویسنده و ... رو توی یه فایل اکسل بنویسیم تحویل بدیم بدیش اینه که باید یه تعدادیش ژورنال باشه یه تعدایش کنفرانس یه مقداری تز و ... اینش سختش کرده ! برام جالبه گاهی دانشگاه خرج هایی میکنه که ماها نمیفهمیم و یه جورایی دستشون درد نکنه س مثلا 360 میلیون تومن برای 2 سال استفاده از مقالات سایت ساینس دایرکت (الزویر مرحوم ! ) خرج کرده ! خب خدایی خیلی کار خوبیه ولی اگه او 360 میلیونه میدادن من براشان 360 هزار تا مقاله خوب براشان مینویشتم هاهاه. بعد باید پروژه برنامه نویسیمانم برای فردا کامل کنم خو هنوز دستم به کار نرفته ... امروز سرعت نتمم پایینه ... |
اکنون ساعت 12:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |