هی.....
ای هی هی هی!
منه نگاه دارم به کی شکایت می کنم!{قاط} نه بابا دعوا چیه؟آقا مهدی آقا حسین آشتی آشتی! مه فکر کردم به ادمین بگم بدش میاد ولی مث اینکه از ای خبرا نیست! بذار شری ندم دس خودم! کلا نا امید شدم در نتیجه ادامه بدین!_:2: {B Adabi} |
سلام بروبچ
حالتون چطوره شوم خوبید شوم سلامتید شوم خوب بودین بهتر شدید اقا مهدی و ترنم خانوم ممنون که به فکر من بودید مهدی کاکو ارادت داریم خدمتت مهدی اچ ای وی نیستی بی بغل کل حسین کوجوی بی بالو خاله رزی مثل اینکه مادر جان شکوه مارو نداری دلمون برای گیر دادناش تنگ شده خدمت تفنگداران/چماقداران/شمشیر داران /عیال باران واهالی دربار هم ارادت هرکس رو هم فراموش کردیم ارادت :53::53::53:تقدیم به برو بچ پی سی:cool: |
سلام به همه
:53: آقا سهراب، هژیی؟ یعنی چی؟ محمد کجایی بیا میخوام در مورد بیگ بنگ یه چیزی ازت بپرسم! |
سلام و دو صد بدرود :d "به یاد غزل" |
نقل قول:
انشاالله روزی همه ی دوستان باشه من سال 86 مشرف شدم مکه وقتی برگشتم یکی از همکارام که با هم خیلی صمیمی هستیم به جای حاجی منو هژی صدا میزد یواش یواش مابقی همکاران هم به تبعییت از ایشون منو هژی سهراب صدا میزدند وحالا دیگه خودم هم به این اسم عادت کردم هم اکثر دوستام منو هژی صدا میزنند انشاالله خدا قسمت کنه برای همه ی اعضای انجمن |
نقل قول:
تازه اینم اضافه کنید تسو که من باشم و سوسانو که صبی باشه، در حال کشمش و نخود و گردو و تخمه و نارنگی خوردن بودیم، اونم به چه سبکی! به سبک نچفسکو (برره ای):24: نقل قول:
|
ادمین فقط ادمین سایت پی سی
|
سلام
مرسی مهرگان جون به به مادر جان شکوه داشتیم نگران میشدم دیر کردی کجا بودی نبودی؟ |
ما؟
نقل قول:
ما کاری نکردیم! فقط یه کم ادای ادمینه در آوردیم بعد شکلات خوردیم بعد برره ای نخود خوردیم بعد نارنگی و یکم تخمه و آخرشم آدامس! چیز خاصی نبود!:d خوب شد آمدی! |
ادمین موفق باشی --------------------------------------------------/////////////////////////// آه که امروز من هم درس خواندم کی این امتحانا تموم بشه ما هم بسی رااحت شیم دارم خل میشم یه خبر خوب از مرز 9 تا گذشتم !:d البته آخرا دیگه انلاین نبودم ونزدیک نیم ساعت رو یک صفحه قفل کرده بودم اما برای تمرین خوب هست من تا حالا حتی شب امتحان هم 9 ساعت نخوندم ولی شروع خوبیه ! ------------------------------------------------------------------------------------------- |
اکنون ساعت 11:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |