![]() |
سلام
خوبین؟ منم نفس میکشم هنووو ;) مه یخه گی اخرشه همیشه خودم میخورم دوسال پیش یک سنگ 5 میلی توی کلیه راستم بود از اون موقع ازش بی خبرم الان حتما شده قلوه سنگ یا پاره اجر :21: ما هم ی هفته خاک میخوریم یک هفته خاک جم میکنیم و تمیز میکنیم مه نمیدانم چرا ای تپ و توز همش میاد ای لا بری چه نمی ره او طرف؟ دیگه عادت کردیم صب بیدار میشیم آسمنه نگا میکنیم اگه خاک باشه که هیچی به کارمان میرسیم اگه نباشه جشن کوچیکی میگیریم که امروزه میتانیم نفس راحتی بکشیم |
هاتموا
اقا ما امدیم افتخار هم دادیم پست هم میزنیم پس چی ؟ سلام. سایت ادمینگه ش نباشه آگرش میخوابه به قوران کلا از خرداد تا تقریبا شهریور همیشه سایت کمی اتشش کم میشه بچه ها و سیستم و مدیرش و همه گاهی نیاز به تنفس و استراحت دارند امتحان ها ی این ایام همیشه مزید بر علت بوده ایشلا درسم تمام بشه سایته میتقانیم ! . باران خانم هم خوش امدی کلا هر وقت غر میزنی به خاطر اون دو تا وروجک دوقلوتون که احتمالا الان دیگه وروجک نیستن کلی خرسند و خندان میشیم . آناهیتا گیان هیوا از بچه های خوب اینجا بود تهران بود هی غر میزد دلم تنگ شده برای کرماشا اوجو که خودش نوشت تلاش زیادی کرده تا بیفته کرماشا و منتقل بشه ظاهرا منتقل شد کرماشا باید بیشتر میامد و میشد ولی یه دفعه غیبش زد شماره هاشم عوض کرده فکر مکنم خبری ازش نداریم شاید گمشده خبرای بیشتری ازش داشته باشه . آآآآآ کره یخ او قسمتشه باید دژمن بخوره خودتان نخورینش . فرانک خانم تو چه مکنی با دو تا پسرت قد ای باران خانم حرصشانه مخوری هنوز ؟ زیادش نمانده بیای و یه تاپیک برای داش ممد بزنیم که تبریک رتبه ی عالیشه گفته باشیم . ----------------------------------------------------------------------------------- |
سلامون علیک هم شهرییل عزیز:cool: ولا کوروش عزیز وقتی از تهران برگشت نمیدانم چه شد از همه چیز وهمه کس برید {قاط} ..ناهات گرفته_:2:خدا کنه هی سالم باشه با او اواتار ترسناکش هی نو دلمه برده:eek::102:
فرانک گیان شما خاک موخورین توکرمانشا مع تو تهران سم ..انقده سم تو بدنمه و ریش بوو گم ماچ هر که بکنم مسموم میشه_باوکه-رو |
آقا کوروش آنچه گذشت هیوا رو خودم میدانم خو |
امیدوارم همه دوستان هر کجا که هستند حالشون خوب باشه نه فقط مهدی و یونس همه بچه هایی که فقط چند روزه نیامدن و اونهایی که مدتهاست نیستند ....
خیلی بعید میدونم هیوا از من و ما دلخور بوده باشه یادم نمیاد فقط میدانم یهو قطع شد خبری ازش نیست همچنین یونس .... این چه حرف است از سخن عموزاده اناهید یک سایت است و یک ادمین بدم گوشت ببرن بذارن کف دستت خین بیاد ؟ های ای دروغو که میگی راسته خاک خونت امده پایین ؟ |
بله که یه سایته و یه ادمین میشه یه سایت چند تا ادمین داشته باشه عمو زاده سید کوروش؟؟ |
سلاااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااام به همه بچه هاي خوب كرمانشاه
دوستان منم بعد يه مدت طولاني برگشتم البته شايد نتانم هميشه سر بزنم ولي هر چند وقت ميام بهتان سر ميزنم خييييلييي خوشحالم دوباره امدم پيش شماها |
هیوارو یادمه که گفت وقتی تهران بوده از نت محل کارش استفاده میکرده |
سلااااااااااااااام آقا پوریا عکس خودته!! |
|
اکنون ساعت 05:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |