بابت دوست سابقم معذرت میخوام منظوری نداشتم .
ربطی به اس اس و اینها نداشت هر چند اگر کمی روی اون هم نظارت داشته باشی بد نیست چشم در نامه خصوصی عرض میکنم خدمت . --------------------------------------------------- جواب سوال بالا رو که دادم : سوال : موافق حذف کنکور هستی یا مخالف اون فقط یک کلام. |
آره هستم...
شبا بیداری یا خواب:d |
حذف کنکور از یه جامعه ارمانی خوبه نه از جامعه ما
بنابراین دوست دارم خواهرم سریعتر توی همین سیستم کنکور بده و بره دانشگاه تا اینکه بعد از 92 بخواد بره دانشگاه . -=---------------------------- به خاطر اینکه خیلی بستگی داره از جواب دادن به سوال شما مغذورم . -------------------- سلیقه های مردم عوض میشه بنابراین نوع تولیدات سینمایی و موسیقیایی عوض میشه یا فیلمها و موسیقی ها عوض میشن و تکرار میشن بعد سلیقه مردم هم سوق پیدا میکنه ؟ |
باشه اگه همه از حضور من ناراحتن میرم
مشکلی هم ندارم اگه5 نفر بگن برو زیر این پست من میرم |
از اونجایی که من همیشه
سوم شخص هستم از همه اعضا درخواست میکنم به هیچ وجه اگر بهتون یه حرفی میزنن به خودتون نگیرید ترک یک پست هیچ کمکی نمیکنه ما یک خانواده هستیم ! ---------------------------------- چون سوالی نبود سوال میپرسم ! بیشترین غذایی که خوردی تو کدوم مجلس یا سفره بود و چقدر خوردی ؟ |
یکی بیاد به من بگه 100 و خرده ای پست من چرا ی دفعه کم شد؟
|
ا چی جالب ماله منم کم شد
ایا ماله شما هم کم شده ؟ |
يه ماه پيش پستهاي من كم شدند.......
زبان كردي ايراني و عراقي يكي هستند يا نه؟؟ |
سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !!
سلام بر همه
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
با توجه به خارج شدن تاپیک از مسیر درست و تبدیل شدن به یک تاپیک چت رومی و سریالی به تالار تاپیکهای سریالی منتقل شد در نتیجه پستهایی که درش زده شده از کنتور شمارگر پست خارج شد |
نقل قول:
من تا هفته ی پیش حداقل 212 تا پست داشتم الان 191تا پست دارم دوباره کم شده. چرااااااااااااااااااااااااااا؟ {قیژه} |
اکنون ساعت 04:45 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |