سلام خاله رزی
بازم به معرفت شما بابا مادر جان شکوه که گیراش پیشرفته است وای به روزی که دیگه اموزش هم دیده باشه خدا خودش کمک کنه حالاکه دنبال قلیون جمع کردنی بیا اینجا این مهدی اچ ای وی معتاد رو هم ببر خیلی قلیون میکشه هوای شیراز رو الوده کرده منم چند روزه حسین ومهدی اچ ای وی رو ندیدم فردا صبح جفتشون رو بدلیل غیبت غیر موجه کف پایی میزنم |
|
|
به به برو بچ یکی یکی دارم وارد میشن
خبر میدادید گاوی شتری ادمی چیزی قربونی میکردیم مهدی جون درسته که اینجا تاپیک زیاد داره ولی هیچ جا قهوه خونه نمیشه مادر جان شکوه نیستت مشتاق دیدار یه وقت تو گیر گیر نکنی |
|
هم گفت عنوان!
جمیییییییییییییعا سلام!
سلامتی کاربرانی که به یادمونن و نمی دونیم و به یادشونیم و نمی دونن! (اینو گفتم که اسم نبرم نکنه کسی از قلم بیفته!){داش مشتی}:cool: نقل قول:
جنگ بدون شمشیر که حساب نیست!{داش مشتی} آره دیگه چه کار کنیم؟ ولی هنوز نا امیدم !:24:{قاط} نقل قول:
آنا نقشه منه لو بدی دوباره می زنم بشد ها!{قاط} خاله رزیتا عکس چوچولویی پویانتونو دیدم! به قول خودم شپلوی آشی پولیکای شمبس گمبلی! زنده باشه!{پپوله} |
نقل قول:
ان شاالله خدا عزیزان شما رو هم براتون نگه داره . بچه ها عزیزن و نورانی نمیدانم چه سریه که همه مجبورن به از دست دادن اون صفا و صمیمت نورانیت شوهر چرا باید اجازه بده ! به این دوست عزیزمون همسر گرامیتون بفرمایین شرایطی که بهش "اجازه" و اینا رو بشه اطلاق کرد پیش نیاره خب اخه. خانوادگی تشریف بیارین بچه ها در خدمتتون هستند :p |
جميعا" سلام
آقا علي خير مقدم ، خوش اومدين . نقل قول:
|
ای بابا!
ای بابا فرگل جون من که گفتم جمع کنین قلیون ها رو ادمین اومد گفت دعوا نکنین!
ولی اگه خواستی کاری کنی منم هستم!:cool: |
سلام مشتعلی خیلی خوش اومدی ، بیا پایین ، بیا بغل، نیستیا ؟ بفرما :53::cool: |
اکنون ساعت 12:32 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |