مهدی جانم من کوپ میکنم اگه بیشتر بخونم نمیدونم شاید اگه از صبح تا شب خونه باشم بتونم ولی اگه دانشگاه بری برگردی خیلی سخته تقریباً غیر ممکنه !
------------------------------------------///////////////////////////// کریسمس شما هم مبارک آقا جواد -----------------------------------------|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |
نقل قول:
|
مهدی اچ ای وی اماکن اومده کاکو قلیونتو جمع کن بریم چمران بکشیم :d
{داش مشتی} |
نقل قول:
خوشم مياد كه تهديدا كارساز شده و مجرمين در حال خالي كردن ميدون هستن .:21:همين كه هواي سايت تميز و سالم شه خودش كليه هميشه خانمها برنده اند، حالا جماعت اگه ميخوان به تنشون لطمه بزنن خودشون ميدونن همينه كه بهم ميريزن و حوصله هيچي رو ندارن ديگه :d |
جمیع خانمها آقایون بانوان اقا پسرها حاضرین غایبین سلام علیکم |
نقل قول:
باسلام احتراما" پيرو مذاكرات صورت گرفته با دوستان محترم در هامش تاپيكهاي فوق الذكر باستحضار ميرساند استعمال هر گونه دخانيات در مجامع و محافل عمومي ممنوع بوده و با متخلفين برخورد قانوني صورت خواهد پذيرفت. ضمنا" ماموريت اداري اگر با وسيله شخصي صورت پذيرد مطلوب بوده و در صورت پروازي به دليل فرسوده بودن هواپيماهاي موجود بسيارسخت و كشنده ميباشد . مراتب جهت استحضار به حضور ايفاد ميگردد . با تشكر فرگل رونوشت : مديريت محترم سايت جهت استحضار كليه دوستان عزيز در سايت پي سي |
اقا من و مهدی اچ ای قرار شد از امروز دیگه قلیون نکشیم ، خوب بیدددددد ؟ :d
|
بنده خوش بختانه به هیچ گونه مواد افیونی و دخانی و غیره و ذلک اخوتی ندارم
هرکیم اینجا قلیان بکشه میشکنمش رو سرش برین توی وبلاگای خودتون قلیون بکشین . ها این شیرازی ها هم شده اند سردم دار قلیان ها بچه ها بزنیم بششان ؟ در ضمن قلیان فکر کنم چندین برابر سیگار نمیدونه چی چیه خب وقتی چند برابر سیگار چی چیه نکنین این کارو . از در دانشکده تا در خونه 2 ساعت و 20 دقیقه ... نامردیه ... |
اگر میدونستم این شوخیها اینقدر شوخی شوخی جدی میشه بیشتر شوخی میکردم
|
نقل قول:
آقا حسين شما گفتين و ما هم باورمون شد !!! شما و آقا مهدي كه به قول دوستتون هژي معتاد به قليونين اونم از نوع دو سيب ، برادر وقتي نمي تونين ترك كنين قول ندين ، ادمينم كه تهديد جدي كرده بخاطر سلامتي و حفظ سرتونم كه شده ديگه اين كارا رو كنار بذارين حالا حالا ها به سرتون نياز دارين :d. ادمين عزيز متشكريم بخاطر دفاعيه مثبتتون . :53: |
اکنون ساعت 10:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |