درد من حصار برکه نیست,درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است. |
اگر رازهایت را برای باد بازگو کردی و باد رازهایت را برای درختان فاش کرد باد را سرزنس مکن |
آموخته ام که، با پول میشود.... |
زاهدی گوید: جواب چهار نفرمرا سخت تکان داد اول مرد فاسدی از کنار من گذشت و من گوشه لباسم را جمع کردم تا به او نخورد . او گفت ای شیخ خدا میداند که فردا حال ما چه خواهد بود! دوم مستی دیدم که افتان و خیزان راه میرفت به او گفتم قدم ثابت بردار تا نیفتی . گفت تو با این همه ادعا قدم ثابت کرده ای؟! سوم کودکی دیدم که چراغی در دست داشت گفتم این روشنایی را از کجا اورده ای ؟ کودک چراغ را فوت کرد و ان را خاموش ساخت و گفت : تو که شیخ شهری بگو که این روشنایی کجا رفت؟!! چهارم زنی بسیار زیبا که درحال خشم از شوهرش شکایت میکرد . گفتم اول رویت را بپوشان بعد با من حرف بزن . گفت :من که غرق خواهش دنیا هستم چنان از خود بیخود شده ام که از خود خبرم نیست ،تو چگونه غرق محبت خالقی که از نگاهی بیم داری؟!! [IMG]http://*****************/Files73/c7898f909b5e4f83bee7.gif[/IMG] كاش بارانی ببارد قلبها را تر كند!! |
|
|
|
" خداوند دعای آنانی را می شنود که می خواهند نفرت از آنان گرفته شود ولی نسبت به آنانی که می خواهند از عشق بگریزند ناشنواست . پائولو کوئیلو " بعضی قبل از خواب، رویاهایشان را مرور می کنند بعضی ها برنامه های فردایشان را، بعضی ها هم دعا می کنند خواب زودتر از اشک بیاید سراغشان! " تصوراتت راوسعت ببخش واینگونه زندگیت ساده وآسان خواهدشد یک قاشق نمک دریک لیوان آب آنراغیرقابل آشامیدن می نمایددرحالیکه همین یک قاشق در یک دریاچه هیچ تاثیری ندارد. " " به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت بنگرد به دلی دل بسپار که جای خالی برای تو داشته باشد و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن آموخته باشد . " " هر گاه دیدی مردم به کلام خود فخر می کنند .. تو به سکوت خود فخر کن " کلاغ ها گرچه سیاهند و آوازشان خوش نیست اما آنقدر با وفایند که شاخه های خشک درختان را در فصل سرد زمستان تنها نمی گذارند تقصیر ما نیست که بر روی حرفهایمان نمی مانیم ما بر زمینی زندگی می کنیم که روزی دو بار خودش را دور میزند از آغاز بر سر الف کلاه گذاشتند ! |
مردی كه دارای عزمی نیرومند و اخلاقی متین است، هرگز فضیلت اخلاقی خود را فدای هوس های زندگی نمی كند. |
|
اکنون ساعت 05:25 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |