زیاد نخندید !!
سرکار خانم فرگل |
آقا شوخی شوخی با طعم جدی به شیرازیها توهین کردین ولی اشکالی نداره
. فقط میتونم بگم همیشه شاد باشین .:53: خداحافظ |
شاد باشین
نقل قول:
پیروز باشین |
نقل قول:
نقل قول:
خدا نگهدارتان |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
من نگرفتم کجا مشکلی پیش اومد ؟ |
حسین عزیز ، مهدی اچ عزیز و جواد عزیز عصبانی نشین
برادرای عزیز من حرف ، حرف هست حالا این که صحبت قلیان و این مسائل بشه صرفاً جهت شوخی بود چرا ناراحت شدید اینجا از همه جای ایران هستند من ازت میخوام اعصاب خودتو کنترل کنی و زود واکنش نشون ندی برادر من تو و مهدی اچ رو خیلی دوستتون دارم عاشق شیراز هم هستم شیرازی جماعت با صفا و با مرام هست و همیشه تو رفاقت 20 یک وقت فکر و تصور بد نذارید باعث ایجاد پیشداوری در شما بشه هیچکس قصد تمسخر یا توهین به شما رو نداشته اگر هم مسئله ای پیش اومده به بزرگواری حافظ خواهش میکنم شما هم گذر کنید از این مسئله ... |
سلام
من در جریان کامل نیستم ولی حسین عزیز و مهدی دوست خوبم و اقا جواد چی شده مگه؟ اینجا همه باهم دوستیم و کسی قصد توهین به کسی رو نداره اگه توهینی شده که مطمئنم کسی منظوری نداشته و همچین قصدی نداشته من عذر میخوام :) |
سلام
خوبین اقا مهدی حال لب تابم خوبه سلام داره خدمتتون:d و روزنبودم عجب قلیون بازاری بوده:d حالا بچه ها ناراحت شدین همش شوخی من که کلی خندیدم امیدوارم دوستانیم که چند روزه نیستن سلامت باشن اقا مهدی الان اولین استفادم از لبتابم بود ;) |
قهر چرا؟
نخیر مثل اینکه جدی جدی قهر کردن!
ادمین اگه می تونی پیام خصوصی هاشونو بخون ببین حرکت هماهنگ شده جهت سرکار گذاشتن جمع نبوده؟ توهین چیه؟ شیرازی ها از محبوب ترن اقوام ایرانن!جدی میگم! نقل قول:
نقل قول:
خدایی داشتیم به شما هم شک می کردیم!:mad:;) |
عنوان نمی ذارم!
بچه ها دیدین ادمین خودش پست هاش عنوان نداره؟:mad:{قاط}
ادمین قهرم!_:2: |
اکنون ساعت 09:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |