پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

مهدی 12-25-2011 08:09 PM

شوک

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 236803)
حسین عزیز ، مهدی اچ عزیز و جواد عزیز عصبانی نشین
برادرای عزیز من حرف ، حرف هست حالا این که صحبت قلیان و این مسائل بشه صرفاً جهت شوخی بود
چرا ناراحت شدید اینجا از همه جای ایران هستند
من ازت میخوام اعصاب خودتو کنترل کنی و زود واکنش نشون ندی برادر
من تو و مهدی اچ رو خیلی دوستتون دارم
عاشق شیراز هم هستم
شیرازی جماعت با صفا و با مرام هست و همیشه تو رفاقت 20
یک وقت فکر و تصور بد نذارید باعث ایجاد پیشداوری در شما بشه
هیچکس قصد تمسخر یا توهین به شما رو نداشته اگر هم مسئله ای پیش اومده به بزرگواری حافظ خواهش میکنم شما هم گذر کنید از این مسئله ...

نقل قول:

نوشته اصلی توسط SHeRvin (پست 236804)
سلام
من در جریان کامل نیستم ولی حسین عزیز و مهدی دوست خوبم و اقا جواد چی شده مگه؟
اینجا همه باهم دوستیم و کسی قصد توهین به کسی رو نداره
اگه توهینی شده که مطمئنم کسی منظوری نداشته و همچین قصدی نداشته من عذر میخوام :)

کاکوهای شیرازی عزیز
محمد و شروین درست میگن هیچ کس حتی ذره ای هم جدی نگفته
من هنوز تو شوکش هستم ببینم کجاش توهین شده باور میکنید.
منم عذر میخوام :)

نقل قول:

نوشته اصلی توسط ترنم (پست 236805)
سلام
خوبین
اقا مهدی حال لب تابم خوبه سلام داره خدمتتون:d
و روزنبودم عجب قلیون بازاری بوده:d
حالا بچه ها ناراحت شدین
همش شوخی من که کلی خندیدم
امیدوارم دوستانیم که چند روزه نیستن سلامت باشن

اقا مهدی الان اولین استفادم از لبتابم بود ;)

سلام ترنم خانوم
سلامت باشه لب تاپتون
حتما از درایورهاش یک نسحه کپی داشته باش

Ali.p80 12-25-2011 08:40 PM

سلام به بر و بچ پاتوق.
اگه قرار باشه به شیرازیها توهین بشه منم نیومده میرم....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ترنم 12-25-2011 09:12 PM

چشم اقا مهدی

اول این که خوش امدی اقا علی
دوم این که چرا شایعه درست میکنی
توهین چیزه دیگه

shokofe 12-25-2011 10:07 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط hossein_1971 (پست 236798)
آقا شوخی شوخی با طعم جدی به شیرازیها توهین کردین ولی اشکالی نداره
. فقط میتونم بگم همیشه شاد باشین .:53:

خداحافظ

:39:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط MAHDI.HE (پست 236800)
اینجا پاتوق آزاده همه با هم شوخی میکنن ، اما مثل اینکه جدی جدی به ما توهین شد

پیروز باشین

:22:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Javad.p (پست 236801)
گلهای زیبای بهشتی برای همه ی شما آرزوی موفقیت میکنم

خدا نگهدارتان

:23:
نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 236802)
چی شد؟
من نگرفتم کجا مشکلی پیش اومد ؟

:confused:
منم اصلا" نگرفتم
چون مشکلی پیش نیومده

دانه کولانه 12-25-2011 10:15 PM

سلام مجدد در مورد عنوان نذاشتن و گذاشتن :)
خب من توی مثالی که زدم و توضیحی که دادم فکر کنم مشخص باشه که منظور چیه
نوشتم که خیلی پست های مفیدی وجود داره در سایت که براش عنوانی نگذاشته ایم
یعنی یه سری نوشته ی بالقوه داریم که بازدید کنندگان رو از گوگل نمیتونه جذب کنه
لازم نیست برای هر پستی عنوان گذاشته بشه
فقط پستهایی که یه مطلبی موضوعی چیز مهمی که به درد کسی که بیرون از اینجا سرچ کنه بخوره توش باشه باید براش عنوان گذاشت

غیر از این باشه میشه سر کار گذاشتن ملت یعنی بازدید کننده رو کشوندی داخل سایت اما مثلا "سلام بیگ بنگ جان حالت چطوره" رو گذاشتی جلوی دستش
ما اینها رو نمیخوایم
اما اگه یه پستی هست که هم سلام بیگ بنگ جان توش نوشته شده اما اخرش مثلا طرز تهیه سالاد ماکارونی هم هست براش عنوان "سالاد ماکارونی" رو بذارید
در واقع باید اول کشف کنید که فلسفه درخواست من چی بود بعدا ازش استفاده کنید .
مثلا همین پست فعلی من مطلبی توش نیست که بخوام زوم کنم روش و به عنوان "عنوان" ازش استفاده کنم .

در مورد این مساله قلیان و شوخی و استعفا و شیراز و اینها من خودمم هنوز درست نمیدونم که شوخیه جدیه دروغ سیزده س یا نه
نوشته ی من کاملا مشخصه که یه شوخی صمیمی بوده
چیزی هم به اسم شیرازی یا کرمانی و کرمانشاهی نداریم دوره این تفکرات کودکانه گذشته من گمان نمیکنم این چند دوست عزیزمون اینجور تفکری داشته باشند
من یه شوخی صمیمی و ساده با این عزیزان کردم که متنش درپستهای قبلی موجوده امیدوارم واکنش این عزیزان هم نوعی از شوخی باشه , اگر بنا باشه که این عزیزان بعد از چند سال اشنایی و مراوده با سایت و شخصیت ها و علاقمندی ها و سلیقه ها و ادبیات ها نوشتار ها هنوز نتونسته باشند به درک درستی از طرف مقابلشون رسیده باشند که چه کسی کیست و چه میگوید این تفوق زین پس هم حاصل نخواهد شد
و نهایتا امید ما اینه که این یه شوخی بوده باشه همونطور که صحبت ما یه شوخی بود :)

Saba_Baran90 12-25-2011 10:37 PM

سی ادمین چه با دو خط درسش کرد!
مه که هنوز قهرم اینجور که چند روز همه پست هامه ویرایش می کردم چون عنوان یادم می رفت!{قاط}_:2::mad:
آقا مهدی آقایی! یادم باشه به جومونگ بگم یه استانی چیزی به نامت بزنه که پایه شوخی بودی ولی قلیان بکشی این دفعه گیوتینه ها!:d
(میدانی که دوره سوسانو اینا امکانات ترک استعمال دخانیات وجودنداشته!;):d)
آنا ...آقا!
دلم گرفته!
بعضی وقتا تنهایی زیاده!زیادیه!{پپوله}_:2:

فرگل 12-26-2011 08:26 AM

سلام به همه دوستان عزيز
من يكي كه توقع نداشتم دوستان خوب شيرازيمون اينقدر اين قضيه رو جدي بگيرن و اينطور واكنش نشون بدن ، اينجا پاتوق آزاده همه شوخي ميكنن اين دليل بر توهين به شخص خاصي نيست ، اينجا يك محيط دوستانست و هميشه توي دوستي شوخي هم وجود داره اگه من خودم به شخصه با نوشته هام باعث ناراحتيتون شدم باور كنين شوخي بوده و از همينجا و در منظر عام ازتون معذرت ميخوام و توقع دارم شما هم يه كم انعطاف نشون بدين چون در اينطور محيطهايي به تبع اين شوخيها پيش مياد حالا شايد يه موقع هايي حوصله نداشته باشيم ، مشكلي داشته باشيم و يا توي محيط خونه يا كارمون برامون نگراني پيش اومده باشه ، اين مسئله گذراست و نبايد زود تصميم گرفت كه بعد كه مشكلمون حل شد از تصميممون پشيمون شيم منتظر اومدن شما عزيزان هستيم اينم سه تا شاخه گل تقديم به كاكوهاي عزيز شيرازي به منظور آشتي كنان . :53::53::53:

مهدی 12-26-2011 05:26 PM

سلام بر جمیع دوستان
حاضر و غایب
آقایون و خانمها
آقا پسرها و دخترخانمها
میزبانان میهمانان

خوبید
خوشید
سلامتید

bigbang 12-26-2011 06:43 PM

سلام بر همه دوستان و همه دوستان سابق
حسین و مهدی و جواد وووو.................
ریختن پایه دوستی و حفظ اون خیلی پیچیده تر از به هم زدنش هست
آدمی قلبش به همنوعش بند هست
مثلاً من امروز رفتم سوال امتحان رو جواب بدم یک سوال رو اصلاً یادم رفت بنویسم !
و الان اینقدر ناراحت هستم که نگو و نپرس ! ولی برای آرامش قلبم میام اینجا تا احساساتم رو با شما در اشتراک بزارم ما ماشین نیستیم آدمیم ! احساس داریم
به خاطر همین وقتی هر کسی رنجیده میشه مثل اینکه من رنجیده شدم چون اینجا تنها جایی هست که دوست دارم باشم و منو به خاطر چیزی که هستم قبول دارن
حفظ غرور و عزت نفس و این داستان ها خوب هست اما در برابر انسانهای متکبر و دشمن
وقتی کسی حرفی زده و شما ناراحت شدید میاد عذرخواهی میکنه غرور خودش رو کنار گذاشته و اومده عذرخواهی کرده مخصوصاً اگه این شخص یک خانوم باشه میدونی این کار برای یک خانوم چقدر سخته ؟؟
دوستان شیرازی عزیز ، شیرازی ها با معرفت تر از این حرفها هستند اگر نمیاید و نگاه نمیکنید یا دوست ندارید برگردید
لااقل یک خداحافظی درست و درمون بکنید
من هیچی افرادی که مدتها به شما تو این فروم عادت کردن و وابسته شدن رو اینطوری تنها نذارین ، حسین عزیز شما خوب پیشرفت کردی تو فروم پستهات رو هم همه خوندن
و تحسینت کردن
ولشش کنننننننننن ............................................................ .......
واسه امید هم همینطوری آب تو هاون کوبوندیم هیچی نشد آخرش هم نیومد
خیلی بی معرفتید .........!
----------------------------------------------------------------------------------------------
امروز امتحانمو داشتم خوب میدادم که تازه متوجه شدم یک سوال رو اصلاً یادم رفت بنویسم که خیلی ناراحت شدم الان که اومدم اینجا بیشتر ناراحت شدم

مهدی 12-26-2011 07:01 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 236878)
----------------------------------------------------------------------------------------------
امروز امتحانمو داشتم خوب میدادم که تازه متوجه شدم یک سوال رو اصلاً یادم رفت بنویسم که خیلی ناراحت شدم الان که اومدم اینجا بیشتر ناراحت شدم

سلام محمد جان
ای بابا یادت رفت یک سوال رو بنویسی ایرادی نداره خب ننوشتی با ناراحتی اون سوال جوابش نوشته میشه؟ بالاخره پیش می آید از قصد که نبوده تجربه ای خواهد شد تا در امتحانات بعدی دقت بیشتری کنی :)
حالا 20 نشد 19 رو هم قبول داریما
اکثر دوستان فک کنم امتحان دارن نیستند یکی از همکارام هم امروز امتحان داشت سرما خورده بود در حد لالیگا نمیدونم رفت امتحان بده یا نه
بهش زنگ زدم گفتم برو حداقل غیبت نخوری بعد یکاری میکنیم نمره اضافه بشه :d

خاله رزی هم فک کنم امتحان داره نیستش

خوب بخونید که بعد از امتحانات با سر بلندی بیاید اینجا و نمره هاتون رو ببینیم خوشحال شویم :) (نمره از 12 تا 18 مورد قبوله :d)

اکنون ساعت 07:46 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.