بگذارید و بگذرید
ببینید و دل مبندید چشم بیاندازید و دل مبازید که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت_:2: |
سهم ما هم از زوج بودن تو این دنیا شماره پلاک ماشینمونه ! اونم تو روزای فرد .. تویی که مرا در سقوط میبینی....... تا به حال اندیشیده ای که شاید، تو خود وارونه ایستاده ای؟ وقتی از شادی به هوا میپری مواظب باش کسی زمین رو از زیر پاهات نکشه هیچ چیز به اندازه ی زندگی زیر یک سقف آدم ها را نسبت بهم بی اعتنا نمی کند ، خوبه که ما سقفمون آسمونه کشتی در ساحل بسیار امن تر است اما برای این کار ساخته نشده است.(پائولو کوئیلو) افلاطون را گفتند چرا غمگین نمیشوی؟ گفت دل بر آنچه نمی ماند نمیبندم... |
چه زیباست زندگانی در کنار انسانهایی که به دور از دنیا اند.آنان که |
انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه است. راه دوم |
Whenever it rains all birds occupay shelters inorder not to be wet...but an eagle flys up, up, up in the sky ... whenever you face a problem, do not run away from it (do not occupay shelters) ... but fight with it, and reach to the highest point inorder to remove the problem |
خندههامون گروی قسطای فراوونه
شبا با یه دنیا غم دست پر میریم خونه با خودی غریبهایم با خدا غریبه تر داشتن یه دونه سقف، سقف آرزومونه من نه عاشق هستم نه دلداده به گیسوی بلند و نه آلوده به افکار پلید من به دنبال نگاهی هستم که مرا از پس دیوانگی ام می فهمد من و خداوند هر دو فراموشكاریم. من فراموش میكنم كه خدا چقدر بزرگ است و خداوند فراموش میكند كه من چقدر گناهكارم ... آدمارابه اندازه لیاقتشون دوست بدار و به اندازه ظرفیتشون ابراز کن. |
وقتی مردم پشت سرت حرف میزنن چه مفهومی داره ؟ خیلی ساده ! یعنی این که تو دو قدم از اون ها جلوتری پس به مسیرت ادامه بده |
مردمان همانند درخت اند یک آب می نوشد و میوه هایش گوناگون است . امام علی (ع) |
به چشمي اعتماد كن كه به جاي صورت به سيرت تو مي نگرد ، |
کاش می شد که به انگشت نخی می بستیم تا فراموش نگردد که هنوز انسانیم!! {قاط} |
اکنون ساعت 03:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |