پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

فرگل 11-02-2009 09:21 AM

سلام به همه دوستاي عزيز كرمانشاهي و غير كرمانشاهي بومي و غير بومي .
امروز هواي كرمانشاه متاسفانه باروني نيست هم ابريه هم آفتابيه ولي كاش امروزم باروني بود براي آرياناي عزيز هم آرزوي سلامتي دارم اميدوارم زيارتش قبول باشه و ما رو هم از دعا فراموش نكنه و به سلامتي برگرده .

دانه کولانه 11-02-2009 02:17 PM

فرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگل؟ چرا نشر اکاذیب مکنی ؟ نکنه برای دل مهدی ایجو میگی ؟
هوای کرماشان بارانی نیست ؟
الان چند ساعته به شدت دار باران میباره....
بچه ها این یه هفته 10 روزه کولاک کرده باران
عالی بوده
هنوزم داره میاد کیف میده هوا خوشگل و خوشگل و خوشگله ...
من و اکثر مردای خانواده ی ما عادت نداریم نه چتر دستمون بگیریم نه کلاه سرمون کنیم..
.باران عشقه حیف نیست ؟ چله ی زمستان توی برف من کلاه سرم نمیکنم ..بده کلاه ...
الان خلاصه ایوله هوره تریقه = هوره تریشقه = هوره گرررمه = بززیزکه = بلاچه اینا همه واژه هایی برای رعد برق هست که در کرمانشاه تا به هورامان بهش میکن من دیگه هم اونوریم هم اینوری ..الان داره بززیکه و هوره گرررمه میزنه .. حال میده ...
امروز در رخدادی عجیب نه کلاس 8-10م تشکیل شد نه کلاس 10-12 رفتم سایت دانشگاه تقریبا در 45 دقیقه 3 تا فیلم دانلود کردم ... معمولا اهل دانلود نیستم ولی وقت بود..
.ممنتو و خاطرات یک گیشا و شاوشنگ رو دانلود کردم بچه ها هم انیمیشن آپ رو دل کردند بهم دادند...
بعدشم اومدم خونه هاهاها

فرگل 11-02-2009 02:41 PM

سلام
خسته نباشي ادمين . احتمالا شما تا ظهر خواب بودي كه متوجه آفتاب نشدي تا ساعت 10 و 11 خبري از بارون و هواي باروني نبود دو سه ساعتيه كه بارون شروع شده من از ساعت 7 صبح سركار هستيم و اتاقم هم يه پنجره خيلي بزرگ رو به بيرون داره پس آسمون رو خوب مي بينم .

sam_68 11-02-2009 05:33 PM

امروز ظهر حوالیه ساعت 1و2 کلاس داشتم بارون شدیدی شروع به بارش کرد جاتون خالی خیلی کیف کردم. ولی وقتی از اتوبوس پیاده شدم اصلا کیف نکردم ،چون در کنار بارون باد هم شروع به وزیدن کرد. همش زلفهای قشنگمو اینورو اونور میکرد، آخرش عصبانی شدم گفتم ای لعنت به هر چی باده کردن. ولی بعدش خیلی پشیمان شدم. چون یه بادی از سمت 46 درجه شرقی شروع به وزیدن کرد به قدری شدید بود که همون لحظه نزدیک بود دیار فانی رو به دیار باقی ترجیح بدم. یعنی جوانمرگ بشم .خلاصه اوناییکه کرمانشاه نیستین امروز جاتون خالی بود.... .

دانه کولانه 11-02-2009 09:41 PM

کرهههههه فرگل خدا اااا دست....
اره صب دانشگاه بودم تا نزدیک 11 بارون نبود اما خدا رو شکر بعدش خوب بارید....
من فکر میکنم این باران برای هوای الوده و پر از ویروس انفولانزا خوب باشه ....

رزیتا 11-03-2009 12:46 AM

سلام
هواشناسی همش اعلام میکنه تا 24 ساعت آینده هوای کرمانشاه بارونیه
اما فکر کنم یه اشتباهی شده .........
چشم دشمن کور، گوش شیطان کر، فکر کنم میخواسته بگه تا 24 ماه آینده:p

Hiwa 11-03-2009 12:13 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 80614)
سلام
خسته نباشي ادمين . احتمالا شما تا ظهر خواب بودي كه متوجه آفتاب نشدي تا ساعت 10 و 11 خبري از بارون و هواي باروني نبود دو سه ساعتيه كه بارون شروع شده من از ساعت 7 صبح سركار هستيم و اتاقم هم يه پنجره خيلي بزرگ رو به بيرون داره پس آسمون رو خوب مي بينم .

فرگل عزيز
اطلاع رساني درست ميكردي تا جلو كوروش كم نياريم.اينم(مشي كوروش) فهميده ما شيداي اونجايم همش هي تيكه ميندازه.

نقل قول:

نوشته اصلی توسط sam_68 (پست 80662)
امروز ظهر حوالیه ساعت 1و2 کلاس داشتم بارون شدیدی شروع به بارش کرد جاتون خالی خیلی کیف کردم. ولی وقتی از اتوبوس پیاده شدم اصلا کیف نکردم ،چون در کنار بارون باد هم شروع به وزیدن کرد. همش زلفهای قشنگمو اینورو اونور میکرد، آخرش عصبانی شدم گفتم ای لعنت به هر چی باده کردن. ولی بعدش خیلی پشیمان شدم. چون یه بادی از سمت 46 درجه شرقی شروع به وزیدن کرد به قدری شدید بود که همون لحظه نزدیک بود دیار فانی رو به دیار باقی ترجیح بدم. یعنی جوانمرگ بشم .خلاصه اوناییکه کرمانشاه نیستین امروز جاتون خالی بود.... .

مگه چتر نداشتي همشهري؟
يا توهم مثل مشي كوروش چتر دست بگيري برات اُفت داره؟
يه وقت به حرفش گوش نكني!
او زلفي ل ده!!!!!!!!!!
سام عزيز يا هر اسمي ديگه اي داري ....!
رشته ت جغرافياس؟

در ضمن داشتيم رفيق؟؟
تونم فهميدي، مه واله و شيداي خاك كرماشام، تيكه ميندازي؟؟؟!!!!!

باران.ف 11-03-2009 11:41 PM

سلام وصد سلام به همه همشهریهای عزیز..
بابا من هی گفتم باران خیلی خوبه..هیچکی باور نکرد;)
انقدر از من تعریف نکنید...من رحمتی هستم که بر سر همه فرود میایم...
شوخی کردم ..قورتم ندید....اما اگه خارج از شهر برید متوجه میشید که همه جا سبز شده عین شمال..ولی امشب عجب بادهای شدیدی میاد...
آقا مهدی ،آقایان خانه ما همه خوبندو سر ومر وگنده...
ممنون از احوال پرسی 2 هفته پیش شما..وشرمنده که من الان جواب میدم...
راستی تو کرمانشاه به رعد وبرق آسمان قرمبه هم میگند وکردی هوره قرمه هم میگند...خانوم های سایت من هنوز با هیچکدومتون آشنا نیستم...افتخار نمیدید..من فقط این کورش خان وآقا مهدی رو میشناسم...
بابا منم کرمانشاهی هستم..این نشد دیه به خدا؟؟؟

رزیتا 11-04-2009 01:54 AM

باران جان سلام
خوبی ؟
خوشحالم که یه کرمانشاهی دیگه بهمون اضافه شده {شیت شدن}

آريانا 11-04-2009 08:25 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط amir ahmadi (پست 80440)
اریانا سلام خوش به حالت سلام من را حتما برسون این را حتما به اقا بگو که( امیر احمدی خیلی منتظره ترا خدا یه کم عجله کن ) اگر رفتی پیش اقا عین تو پرانتز به اقا بگو /خیلی خوش بگذره

سلام
اميرجان ميدونم چه حسي داري ...
نوشتت رو قسمت نبود بخونم ..اون موقع رفته بودم...
انتظار تلخ اما پس اون شيريني زياديه..به دلت غصه راه نده حاج امير..هو معكم اين ما كنتم

اکنون ساعت 06:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.