![]() |
|
باز باران بارید |
دلم تنگ است
ای کاش رویای مرا تعبیر بود |
گاهی حجم دلتنگیهایم انقدر میشودکه دنیا باتمام وسعتش برایم تنگ میشود......
دلتنگم.... دلتنگ کسی که گردش روزگارش که به من رسید از حرکت ایستاد..... دلتنگ کسیم که دلتنگیهایم راندید.... دلتنگ خودو...خودی که مدتهاست گم کرده ام.... گذشت دیگر ان زمانکه فقط یک بار ازدنیا میرفتیم.... حالا یکبار از شهر میرویم یک بار از دل میرویم ویک بار از یادودر اخر چنبار از دست.... |
1/1/1391غزل دلتنگی"
غزل دلتنگی"
هر چند که دلتنگ تر از تنگ بلورم با کوه غمت سنگ تر از سنگ صبورم اندوه من انبوه تر از دامن الوند باشکوه تر از کوه دماوند غرورم یک عمر پریشانی دل بسته به مویی است تنها سر مویی ز سر موی تو دورم ای عشق به شوق تو گذر می کنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم بگذار به بالای بلند تو ببالم کز تیره ی نیلوفرم و تشنه ی نورم قیصر امین پور |
تمام سپاسم از آن کسیست |
✿ツ لـا بـه لـای ِ تــوضـیــح الـمَــسـائـل دِلـَـم را مـیـگـَـردَم !
تــا بـبــیـنَـم چـه شـُــد کـــه بـــه یـکــبـاره ، دیــدَنَـتـــ را بَـــر مَـن حـَـرام کـَـردی . . . !!؟ ✿ツ http://static.cloob.com//public/user...756c3e285f-300 |
روزگاری در گوشه ای از دفترم نوشته بودم...... تنهائی را دوست دارم چون بی وفا نیست |
دلتنگ نشدی . . .
وگرنه می دیدی زیباترین خاطره ها , کشنده ترین میشوند.. |
12/1/1391 یک ماه بعد (دلم تنگ است)
نـمی دانـی که چـقــدر
دِلـــم بـرایـت تـنـگ شـده است! تـک تـک روزهــا را پـشت سـر مـی گـذارم کـارهـایـم را به انـجــام مـی رسانم آنـگاه که بـایـد لـبـخـنـد می زنـم حـتی گـاه قـهـقـهـه می زنـم ولـی قـلبـا تـنهایِ تـنها هـسـتـم. هـر دقـیـقـه یـک سـاعـت و هـر سـاعـت یـک روز طـــول می کشد آنـچـه مــرا در گـذراندن ایــن دوران یـاری می کند فـکــر به تــو است و دانـسـتـن ایـن که بـه زودی در کـنـار تـــو خـواهـم بـود . . . http://static.cloob.com//public/user...de1741aa9f-300 |
اکنون ساعت 02:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |