|
اگه تو مال من بودی ماه از چشات طلوع می کرد |
|
ای عاشقان ای عاشقان ، گلایه دارم از جهان |
دوباره دل هوای باتو بودن کرده |
راز دل با کس نگفتم چون ندارم محرمی ، هرکه را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم ، راز دل با آب گفتم تا نگوید با کسی ، عاقبت ورد زبان ماهی دریا شدم . |
|
تو را چون نقش دريا دوست دارم تو را چون عطر پاك گلها دوست دارم منم چون ماهي افتاده در خاك تو را مانند دريا دوست دارم بخند اي غنچه گلزار هستي كه من خنديدنت را دوست دارم به باغ خاطره اي لاله سرخ http://blogfa.com/images/smileys/24.gifتو را تنهاي تنها دوست دارم |
دیگه از همه بریدم ، حال قلبم زار زاره
آرزوهامو فروختم ، مسیرم سمت مزاره جاده غریب اشكام ، چراغ قرمز نداره دعا كن بمیره چشمام ، تا دیگه هرگز نباره حلقه هاى انتظارم ، حالا از همه جدا شد به چه سختى عشقو كاشتم ، با یه باد اونم فدا شد گل اعتماد و له كرد ، دست هر كسى سپردم خواب كشتن منو دید ، دل هر كیو كه بردم چى بگم وقتى یه رنگى ، واسه هیچكى آشنا نیست به گوش كسى نخورده ، بى وفایى رسم ما نیست!!! |
|
اکنون ساعت 11:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |