![]() |
آره واقعا جاشان خالیه مهرگان میدانم امروز امتحاناش شروع شده یا دیروز |
امروز فقط گرم نبود ! افتابش سوزان بود من هم پخمک پخمکی ! از سه راه مسکن نشستم جلوی یه تاکسی تا مصدق ! جدی پوستم سوخت استین کوتاه هم پوشیده بودم دیه هی هیچ .
اقا یه بیماری شایع بین بچه های کم سن و سال و زیر دبیرستانی امده ! اکثر ادمهایی که من میشناسم گرفتند بچه های فامیل چند روز حسابی حالشانه جا میاره امیدوارم توشش نیاین ما توی خانه یه دانه مان توشش امده پرشه ی شرش هم میاد کولر مولرم کسی جرات نمکنه روشن کنه امتحانای رازی دیروز شروع شده من امروز اولیشو دادم انتظارم در طول ترم ای بود که ای یه دانه درسه نمره زیاد بالا بگیرم خیالم راحت بشه برای نمره های دیه م متاسفانه فقط تونستم در حد 13-14 بگیرم که با محاسبات استاد احتمالا میشه 11-12 یه سوال از تمرینهایی که داده بود اورده بود خو ما تمرین تحویل ندادیم نمره تمرین نمیگیریم هیچ 1.5 نمره اینجا هم از دست دادیم خلاصه . |
کم کم باید از خدمتتون مرخص بشم تا پایان امتحانات :d 4 تا تمرینو تحویل ندادی بعد 24 ساعت انلاینی {قاط} 11/12 هم شد نمره :eek: |
اناهیتا گیان..کافر م هی عیدا نمیرم جایی که بخوام شیرینی بخورم.. انا هی نخواستم خودم براای خودم میخرم _:2:..بی کسیه دیگه:rolleyes:
اناهیتا ..تولدت کی یه:65: |
تق تق |
به به ببین کیا اومدن
سلام به همه تان(مهرگان):) اولیش دانه کولانه که باید درس بخونه و نمیخونه:d دومیش ساقی عزیز:) سومیش گلبرگ گل و گلاب:53: نگران نباش همه اینجوریم شبا دچار عذاب وجدان میشیک که فردا حتما خوب میخونم اما فردا روز از نو روزی از نو;) نگران نباش همچی موقع امتحانات میرسه و تموم میشه که باورت نمیشه:) |
|
نقل قول:
سلام به دوستان کرمانشاهی:) |
یه جا دیگه هم من دیدم تاریخ پست آناهیتا عجیب غریب بود |
مگه هی خودم بیام تا اینجا روشن بشه!:d |
اکنون ساعت 02:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |