![]() |
بچه ها دشما هنو دانشجویین؟؟؟ :confused:
موهاتون سفیده دیگه :24: پیشکسوتینا به مولا :21: مصداق زگهواره تا گور دانش بجوی:p به علی امسال باید کنکور بدم ;) 20 سال دیگه مدرکمه بگیرم چیه مگه؟ مث شما:d از روز اولی که مه امدم پی سی شما دانشجو بودینانانانان {شیت شدن} دانشجو بزرگین شما مث مامان بزرگ بابا بزرگ :21: |
نقل قول:
نکنه اینم آناهیتا تقلبی باشه :d نقل قول:
:24::24: |
سلام
خوبین دانشجوایه کوچولو موچولو چطورن;) بزنم بشدان ما(دانشجوا) مادر بزرگ و پدر بزرگ شدیم هااا:mad: من همش 17 سالمه:rolleyes:{داش مشتی} |
سلام دوستان |
سلام منالیل کرمانشان
من امتحانامه تمامش کردم رفت پی کارشششش{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} به جان خودم به جان خودش اگه یه روز دیه ادامه داشت باید جنازه لاوینه تحویل میگرفتین بعد یه پلاکارد برام میاوردین روش مینوشتین از طرف بچه های پی سی سیتی_باوکه-رو ای هاوار از دست ای گرما ما تو کولرگمان یخ میریزیم تا خنک بشه و الا بادش میمانه بخاری الحمدالله آبگمانم که همیشه خدا یا قطعه یا فشار نداره{قاط}{قاط} |
|
سلام سلام سلام
آقا خانوم بگو شیرینی چی بهتون بدم امروز رفتم کارنامه+گواهی دیپلمم رو گرفتم داریم مثل بلانسبت بوق برای کنکور می خونیم آناهیتا جان مادر بورد کامپیوتر من هم خدا رحمتش کرده اگه دیر سر می زنم ببخشید دیگه دادم گارانتی درستش کنن از همه عذر می خوام ولی یه ماهی هست که خواب نداریم اما خدا رو شسکر جواب گرفتیم معدلمان هم خوب شد اما خیلی بد تصحیح کرده بودن شدم18و61صدم دیپلمم نوزده چهل و پنج شد ما از یک ماه پیش کولر روشن زندگی می کنیم یا علی فعلا ترنم آواتارت رو برم |
گشتیدان درس خونو بیونه:pمه که 2 گله تجدید برکت کردمه_:2:چینه تبصره{جشن پتو}کوری که تجدید نارد کور نیه{قاط}:24:
|
نقل قول:
همین! |
وااااااااااای وااااااااااااای منالیل |
اکنون ساعت 02:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |