سلام بر همه ه کاربران عزیز
من رو راه میدید بیام تو |
نقل قول:
سلام بر غریب اشنا خوش اومدی بچه ی شهر |
سلام به همه دوستاي خوبم
به !!! صدا مياد ، صداي پاي آشنا مياد ، خيلي خوسحالم از اومدن دوستاي خوب شيرازيمون ، خير مقدم كاكوها ، خوشا بحالتون براي دلاي صافتون كه كينه و كدورت توش جايي نداره ، خوشحاليم كه دوباره جمعمون جمع شد . :53::53::53: غريب آشناي عزيز ، خوش اومدين «خير مقدم » |
شرمنده
سلام گلهای زیبای بهشتی :53: منم به نوبه خودم از همگی شما عذر میخوام ، میدونم باعث ناراحتی شما شدم ، خواهش میکنم به خوبی خودتون ببخشید:53:{قیژه} |
سلام بروبچ
این مادر جان شکوه مدیر شده خدا بدادمون برسه که حالا دیگه چقدر می خواد بهمون گیر بده |
آقا ای چیزه ای؟
از8 صبح تا الآن که ساعت 2:45 دانشگاه بودم برای این پروژه شبکه که اصلا پیش نرفت! دیگه ستون فقراتم درد می کنه! نهار نخوردم، نماز نرفتم! تازه تا خونه هم یه ساعت تو راهم! یاد صادق ترین آهنگ قرن(!) افتادم: همه چی آرومه! من چقدر خوشحالم! نمی دونم چرا احساس بدی به این پروژه دارم و احساس می کنم خیلی کار می بره! بهمون گفتن کانکشن دیال آپ بسازین که معنیش نیاز به استفاده از خط تلفنه، بعد دانشگاه به کسی اجازه نمی ده از خط تلفنش استفاده کنه! =>اجتماع نقیضین! دلم می خواد یه معجزه ای میشد یهو این پروژه انجام می شد، اما بدیش اینه خبری هم ذات بوووووق این پروژه ندارم! هرکی یه جور تعریفش می کنه منم میگم باشه! بابا زوره! اخه طرف نباید در حدی که به آدم درس داده از آدم توقع داشته باشه؟ برای معماری ملت 16 بیتی کار می کردن مال ماشد یه پروژه 64 بیتی!حالا بازهم به لطف هم گروهی عالی ای که داشتم (نه که بگم هم گروهی الانم خوب نیست، نه خیلی هم عالیه: از خودم که خیلی زرنگ تره!) بازم درس ربط داشت به پروژه انجامش دادیم! این یکی دیگه واویلاس! تازه بابا من 7 ترمه دارم درسای این گروه و این رشته رو تحمل می کنم دیگه حوصله کار اضافی و دنبال این بگرد دنبال اون بگرد ندارم! فقط می خوام تموم شه! شما هم دعا کنین! به جز درسایی که با یکی از بی نظیرترن استادهای دنیا داشتم که با همه بی علاقگیم به این رشته باعث می شد با عشق سر کلاسش بشینم، بقیه درسا رو هر کاری کردم خوشم نیومد! بریدم واقعا! خیلی اعصابمون آرومه، قوز بالاقوز کم داریم! وای! چقدر حرف زدم! بذارین به حساب این کیبورد عالی که دلم می خواد باهاش حالاحالاها تایپ کنم! پستو نخوندین هم نخوندین! زیاده! همش هم شکایت کامپیوتریه! اما من بهتر شدم حالا که گفتم! |
خوش اومدی
سلام ، یه گل دیگه به گلهای بهشتی اضافه شد اقا یا خانم ، غریب اشنا به جمع ما خوش اومدی:53::53::cool: |
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
.............. به بقیه دوستانم دورود میفرستم:53::53::53: |
سلام بروبچ
به به اقا مهدی پیداش شده خبر میدادی قربونی میکردم جلوت:41::65: سلام اریانا جون خوبی تو نیستی از این ورا این خاله رزیتا هم که لنگش ترفیع گرفته دیگه باید دعوت نامه رسمی بدیم برای خودش و لنگش بابا این چه وضع مدیریت ونظارت {قاط}{قاط} به به یی کاکوی دیگه هم وارد شدغریب اشنا خوش اومدی بچه ی شهر اولیکم مشتی هستی گلو |
اکنون ساعت 10:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |