عیب کار اینجاست که من '' آنچه هستم '' را با '' آنچه باید باشم '' اشتباه می کنم خیال میکنم آنچه باید باشم هستم، در حالیکه آنچه هستم نباید باشم تـرفندهای کودکانه اما کـارساز!!! به قول شازده کوچولو: وای کــه این آدم بــزرگــ هاچقـدر عـــجیــبن شخصی می گفت من شانزده سال دارم یزرگی به او خرده گرفت که نباید بگویی شانزده سال دارم باید بگویی شانزده سال را دیگر ندارم راستی شما به جای سالهایی که دیگه ندارین , چی دارین ؟ بسپاریم بر سنگ مزارمــان تاریخ نزننــد .. تا آیندگان نداننــد بیعرضگانِ این برهـه از تاریخ مــا بودهایمم ...! خوش بینی همان چیزیست که باعث می شود کتری چای آواز بخوانــد! هرچنــد تــا خرخره در آب جوش است...! بالا و پایین پریدنم از شوق زندگی نیست ماهی روی خاک چه می کند؟ " همسفر" کسی نیست که تنها با شما هم مقصد باشد گاهی " راه " از " مقصد" مهم تر است آیا بزرگترین لطف در حق نادان آن نیست که بگذاری در جهل خویش شادمان زندگی کند، تا اینکه او را در رنجی که می بری سهیم کنی؟ |
چهره ي يك زن نماينده ي شوهر اوست و پيراهن يك مرد معرف زن او. «ضرب المثل يوگسلاويايي» |
ما اغلب از فردا ها قرض میکنیم تا وام خویش را به دیروز ها بپر دازیم " عاشق تر از همه ما موش کوریست که زیبایی جفتش را چشم بسته باور می کند " هر روز وقتی زندگی را از سر خط مینویسم... گوشه چشمی به آخر خط داشته باشیم که ...کج ننویسم!!! انسان نادان فکر می کند جز خودش کسی چیزی نمی داند انسان دانا فکر می کند دیگری نیز به اندازه ی خودش می داند سادگان را احمق میپندارند... چه دنیای زشتیست که در آن پاکی زشت است... دنبال واژه مباش .. کلمات فریبمان می دهند .. وقتی اولین حرف الفبا کلاه سرش برود فاتحه ی کلمات را باید خواند... |
اینقدر نگوییم گل ها خار دارند،بگوییم خارها گل دارند. |
-آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است. |
|
1- به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو مینگرد... به دلی دل بسپار که بسیار جای خالی برایت داشته باشد... و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد باشد... |
|
انديشيدن به پايان هر چيزشيريني حضورش را تلخ مي كند... |
زن مانند شيشه ظريف و شکستني است. هرگز توانايي مقاومت او را نيازماييد. زيرا ممکن است شيشه ناگهان بشکند. |
اکنون ساعت 03:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |