سلام به همه دوستان عزیز |
سلام به همه دوستان
اشنای بهار خوش امدی شکوفه جان تبریک ادمین من اغوز دوست ندارم غزل عزیزم ارزوی ارامش و صبر جمیل دارم برات وامیدوارم روح پدرت قرین رحمت و مغفرت خدا باشه برای شادی روح پدر غزلی اللهم صل الله محمد و اله محمد |
جمیعا سلام
نقل قول:
بابا اون کار جومونگه نه من!:mad: یاد پسرداییم افتادم که با اعتماد به نفس تمام به "گوگوری مگوری" میگه "مگورمگوری"! خیلی هم سریع میگه!:21: سلامت باشی آقا مهدی اما این پروژه رو نمی دونم چرا من می دونم نمیشه!(گالیوری بخون!:d) آنا الآن بیرون بودم نه که ناهار نخورده بودم هرچی خوراکی دیدم خواستم، آخراش دیگه بهم محل نمی ذاشتن!_:2: الآنم برم شام بخورم!. هورا!{شیت شدن} |
شکوفه جان دوست خویم
مدیر شدنت رو بهت تبریک می گم امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی:) |
نقل قول:
میگم این سوسانو آشناست کیه کیـــــــــه تویی سوسانو دختر عمه :d ( بر وزن بابا شاه بخون ) نقل قول:
تشکر شده میاد جوابت میده:d دوستان عزیز از قلم افتاده و نیوفتاده تندرست باشید:) [/INDENT] |
نقل قول:
:24: نقل قول:
تو کدام قسمتش باباشاه میگه کیه آقا مهدی؟ نخیر! مثل اینکه جدی جدی پیر شدی! اون بابا اتیه!:21::p .......................................... اللهم صل علی محمد و آل محمد |
نقل قول:
ایشون برای ما همیشه ، مدیر هستند{پپوله} |
اگه میدونستم از اشتباه تایپی اینقدر میخندی غلط املایی میضاشطم:21: |
[QUOTE
[/QUOTE] ممنون از لطف شما منم خواستم در جواب شما چیزی گفته باشم.;) |
دنیا جون عزیزم ممنون :) |
اکنون ساعت 12:10 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |