![]() |
هنوز هم مهبا نیست . . . |
نقل قول:
نه بابا،كنايه بود،ولي خدايي ديگه اينجا تب و تاب نداره ها؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! بله خوددم شاعرم اين بيت شعر تقديم به شما خديا اينجا چرا هي خلوته جمع كل نوشته ها،هفت خطه نيست كسي،همه رفتن مسافرت ما همه اينجا نشستيم تا قيام آخرت! |
نقل قول:
|
هر چیزی اولش یه طعم دیگه داره ، |
خوب نگاه كن ماشينو ،اي مهرگان!
مي شود تو باشي با ما،مهربان؟ هركجا بگي،عزيز من مي روم من بدون بنزين،پر از غمم مي ريزم آزاد برايت نازنين واسه ي چرخ زدن،تو ايران زمين! تا اينجاش بسه! ------------------------------------------------------------------------ كجاي پلاكش قپيده؟ ماشين صفره!!!! همش خوابيده تنبل! بيرون نميره كه!!! بفرماييد عكس http://upload.tuningtalk.com/upload/1233321123.jpg |
هي،نگاه كن تو رو خدا،ماميايم به افتخار مهرگان شعر ميگيم،بعد اين 2 روزه سري به اينجا نزده!
به قول يارو گفتني مناليل كرماشان،... اينقدر به درو ديوار اينجا نگاه كردم آستيگمات چشمام 2برابر شده! چقدر سخته انتظار كجايي مهرگان،آناهيتا،ترنم،شابادي،صبا-ماهين،ترنم و... قايقي خواهم ساخت،نه اصلا سايتي خواهم ساخت... كه پر از رفت و آمد باشد كه دگر منتظر كسي نباشم!!! |
سلام |
نقل قول:
نماز و روزه هات قبول خانومي-كجايي آره راس ميگي ما هر هفته سري به روستا ميزنيم نميداني چه كيفي داره! در مورد ماشين شما راس ميگين!!! پلاكش قوپيده،رنگ داره، اصلا خودم چپش كردم،الانم رايگان هديه اش ميكنم به تو، خوبه؟/؟ برو عكسو نگاه كن،كجاش قوپيده،خيلي حرفه ها،دارم ميتركم ميدانم شوخيه ها اما داري بشمان تيكه ميندازي ميگي كوبيديش!!!! مگه دستم بهت نرسه آناهيتا! آ بيا اشكمان درآوردي،مامان بيا نگا اي كو ااااه ااااااه اااااه نههههه نننههههههه ماشين ما رنگ نداره! برو ديگه سوارتان نمي كنم! {قیژه} |
پوريا شوخي چه؟ |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 06:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |