کهیر - حساسیت
دکی چایی لیمو ترش و عسل :d |
سلام خدمت همه دوستان |
ممنون حالا دیگه اسم شما رو باید دکی گذاشت
ممنون این کارو نمیدونستم حتما انجام میدم بله ویزیت دفعه اول رایگانه :21: ممنون رزی جون:) باشه حتما" اگه تکرار بشه میبرمش دکتر |
|
آغوز
راستی غزل جان، آغوز سرشیر نیست |
سلام به همه
اولا که آقا مهدی باز من به این نتیجه می رسم که پیر شدی!:d آقا اومدم بگم ما دیگه رفتیم تو فرجه و این یعنی استندبای تا آخر امتحانات!_:2: نه که از اول ترم همه رو بالای 6 دور خوندم، تو فرجه یه ساعتم یه ساعته!_:2: امتحانیاش موفق باشین و اونایی هم امتحان ندارن اونایی رو که دارن دعا کنن! موفق باشید :53: بای |
|
خورش ماست خوشمزه رو فقط تو اصفهان می تونی پیدا کنی ...... درست نکنید که فایده نداره آخه یه کار حرفه ایه:21:
|
به به فرشته خانوم |
سلام من تازه امتحان برقم رو دادم و حالا بسی مشعوف هستم هرچندسر عملی یه سوتی دادم ولی مدارم کار کرد و متصدی راضی شد امشب یه مقداری تو فروم هستم حالا درسو میشینیم میخونیم وقت هست --------------------------------------------------------------------- وایییییییییییییییییییییییییییی یییییییی چقدر چقدر حرف زدین شماها ! چه جمله ی کلیشه ای :d خوب آدمیزاد حرف میزنه دیگه آقا من این فیلم جدایی نادر از سیمین رو دیدم و عجب چیزی بود واقعاً ! من عاشق اون یه تیکه اش که باباهه به دخترش میگه اگه فکر میکنی من مقصرم برو بگو به مامانت بیاد بالا تا پول این طرفو بدید بعد دختره که رفت پایین سوار ماشین مامانش شد و رفت به نظرم بهترین بازیگر تو این فیلم همون مرده بود (منظورم پدره هست ) نادر خیلی نقشش رو خوب بازی کرد لیلا حاتمی یه مقداری قیافه میومد ولی در مجموع نقشش رو خوب بازی کرد دختره هم نقشش رو خوب بازی کرد در کل فیلمی چند لایه و با بهترین پایان ممکن بود که انتخاب نهایی رو با ما گذاشت فیلنامه جالب بود ، هر چند شهاب حسینی یه مقداری جوگی بازی در آورد که من اصلاً خوشم نیامد (همه آدمهای عصبی اینطوری باشند که الان سنگ رو سنگ بند نمیشد ) شهاب حسینی یه مقداری تو نقشش اغراق کرد اون مادر حامله نقشش رو خوب بازی کرد و اصلاً قیافش با نقشی که داشت مچ بود خلاصه فیلم خوبی بود و منو یاد درباره ی الی انداخت ------------------------------------------------------------------------------------- آریانا میخوام دنیا نباشه تو سلامت نباشی انشاءالله هر چه زودتر خوب میشی -------------------------------------////////////////////////////----------------------------- ادمین راست میگی من در مورد کلهر سوتی دادم کمانچه میزنه این دوستم که گفتم نیما این هم کمانچه میزنه نمیدونم چرا گفتم تار ! //////////////////----------------------------------------------------------------- رزیتا خانوم شما امتحان چی داشتین ریاضی بود ؟ ------------------------------------////////////////------------------------------------- مهدی جان من اصولاً خودم همینجوری زیر دیپلم هستم :d کلاً اوضام نه خوبه و نه بد یه چیزایی تو مایه های نمیدونم !:d --------------------------------------------------------------------------------------- برای مهرگان خانوم و صبا خانوم و همکلاسیهاشون و ادمین (کوروش ) آرزوی موفقیت میکنم انشاءالله که امتحاناتتون رو بترکانید ! اگه خراب کردید اصلاً نیاید فروم :d شوخی کردم ولی حتماً امتحانتون رو خوب بدید و البته حتماً هم استرس داشته باشید باشه ! --------------------------------------------------------------------------------------- من دیروز بابام برامون شکر قرمز اورده بود دوستش بهش داده بود (حالت خامه داشت )اینقده خوشمزه بود که نگو با چایی خوردیم |
اکنون ساعت 12:14 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |