شکایت
باسلام خدمت غایبین محترم
ای بابا معتومه شما چتونه چرا هیچکی پیداش نیست{قاط} اقایون و خانمهای ناظر این چه وضع مدیریته اینجوری پیش برم 4روز دیگه مالک قهوه خونه ورشکست میشه و درش رو می بنده اونوقت دیگه بشیمونی سودی نداره:o ایشاالله هرکی غیبت غیر موجه داره ادمین اخراجش کنه :41: بابا حوصلم سر رفت یکی بیاد تو قهوه خونه بدون رفیق یعنی سیستم بدون مانیتور {قاط}{قیژه}{قاط}{قیژه}{قاط}{قیژه}{قا } |
|
|
به به داش مهدی خوش اومدی
اقا باید هرکی غیبتش طولانی شد خلع درج بشه تا دیگه غیبت نکنه مخصوصا این یه جفت لنگ که یکی شون از وقتی مدیر شده سایش سنگین شده اهالی دربار هم باید از دربار اخراج بشن تا دیگه غیبت نکنن این داداش مهدی ما رو هم باید معاون سایت بشه چون اگر یه شب نیادش سایت سوت و کوره فقط ادمین نخونه وگرنه باید غزل خداحافظی رو بخونم |
نقل قول:
خوب شد ناظر و مدیر نشدی وگرنه همه رو اخراج میکردی برادر:d سر دسته تفنگدارها و لنگش هم فک کنم دارن دوره فشرده و ویژه تری میبینند:d حالا اومدن پستت رو دیدن قیامت میشه :d اکثر دوستان امتحان دارند بزار امتحان بدن بعد یک قیامتی اینجا بپا کنند {جشن پتو} |
نقل قول:
وگرنه من باید هم از سایت هم از کشور خارج بشم تورو خدا کمکم کنید وای حالا چکار کنم:21::24::21::24::21::24: انشاالله که همه ی دوستان با نمرات بالا درساشون رو پاس کنند پس تا کسی نیست من وتو هم اسبمونو بتازونیم{جشن پتو}{جشن پتو} |
تا فردا شب شب بخیر داش مهدی از بس خلوته خوابمون گرفت
ما که رفتیم بای بای خوش باشی |
هاژی خدا بیامرزتمان آدمهای خوبی بودیم :d |
هاژی چه خبره خیلی گرد و خاک میکنی..................!;)
|
[QUOTE=viola;23215]
نقل قول:
|
اکنون ساعت 01:21 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |