خورش ماست کرمانشاهی و خورش ماست اصفهانی (تفاوتها)
خانم فرشته خورش ماست اصفهانی با خورش ماست کرمانشاهی متفاوته مال شما سرده و مثل دسره و شیرینه
مال ما واقعا وخورشته داغه و تقریبا ترشه با پلو و برنج خورده میشه دقیقا شبیه فسنجانه ولی سفیده رون مرغ توش میریزیم . من خورشت ماست اصفهانی هم خورده م خوشمزه س ... یه رستورانی طبقه بالای بازار (میدون امام) هست اونجا خورش ماست خوردیم خوشمزه بود . |
سلام وعرض ادب خدمت آدمین جان
یه درجه ای هم به ما بده یه کم روحیه بگیریم.خیلی مخلصیم:) |
نقل قول:
ولی یه نوع خورش مرغ شیرین رو می رم حتما براتون میزارم که خیلی خوشمزه س:) |
نقل قول:
ولی مال اصفهان درسته شیرینه . سرده . به همراه غذا سرو می شه . تنهایی نمی شه خوردش دل رو می زنه . من خودم ازرستوران توحید می گیرم اونم عالیه. . و یه چیز دیگه که با کرمانشاه فرق می کنه . فرنی ه. ما خودمون داغ داغی می خوریم . ولی اصفهانی ها سرد و همراه شیره ی انگور می خورن .که اونم بد نیست. |
وایسین ببینم...مث اینکه همش حرف غذاست
آقا ما دل درد داریم رفتیم یه دو ساعت دیگه برگردیم .. |
نقل قول:
علی جون عزیزم ناراحت نشو اینم درجه البته با اجازه پدربزرگ(ادمین):d ****Ali.p80**** 4تاپست دیگه بذاری سرگردیتو خودم میدم تورو خدا ادمین نفهمه:24::21::24::21: |
سلامبه همه دوستان عزیز:53: |
نقل قول:
به به مادر جان شکوه چه عجب از اینورا انشالله پارسا جون هرچه زودتر خوب بشه راستی شمال خوش گذشت درضمن یکم املا تمرین کن بد نیست |
سلام، به دوست عزیزمون افسانه خانم خیر مقدم میگم.:53: خیلی خوش اومدین.:53: یه گل دیگه:53: |
درود بر همه ی دوستان خوب و عزیزم:53:
هر وقت من میام هیچ کس نیست اما وقتی نیستم اینجا شلوغه جریان چیه؟!!!؟ مهدی جان آخر هفته خوش گذشته کاکو ؟ حسین کجاست ؟ من که چند روزه ندیدمش پیداش نیست جوادم که الان پیشم بود رفت ، سهراب خان که الان پیداش میشه آبجی های گرامی و عزیزمون کجا هستن؟ آریانا جان ، داداش خوبی؟ از دوست خوبمون شروین چه خبر؟ امیدوارم هرجا هستین شاد و تندرست باشین |
اکنون ساعت 01:57 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |