سلام بروبچ:41::41:
درود بر حاضرین:53::65: میبینم که دوستان گل یکی یکی دارن میان :mad: مهدی اچ عزیز دل به دل کانال کشیه از کجا فهمیدی تو راهم باید ببخشید ترافیک بود دیر رسیدم:cool: کل حسین هم بوشهر بود توراه داره میاد:rolleyes: مهدی نارنجی هم الان پیداش میشه_:2: خواهران تفنگدار لنگه همدیگه هم مطمئنا همین اطراف فال گوش وایسادن یهو حمله میکنن:24::21::24: بقیه بچه ها هم دور درس هستن امیدوارم موفق باشن:d بچه ها خدایی پاتوق داره تعطیل میشه بجنبید:o کوچیک همه کاربران (هاژی سهراب):cool: |
مهدی که حتما میاد شکی توش نیست( فکر کن نیاد عجب ضایع بشم من:d)
مگه شیراز هم ترافیک داره هژی ؟ آقا ی یچی بگم عمرا پاتوق تعطیل نمیشه ازین حرفا نزن که ناراحت میشممرافه |
نقل قول:
|
نقل قول:
مطمئن باش من هیچوقت به 18 نمی رسم:24: ولی صادقانه اعتراف میکنم که در سن 17 سالگی خیلی احساس پیری می کنم:21: آخ کمرم ننه:d نقل قول:
ولی با معاونت داداش موافق نیستم میدونی چرا؟ اینجا هرکی فعال میشه، غیر فعال میشه:d هر کی مدیر میشه غیبتش طولانی میشه .... حالا خود دانی نقل قول:
شکوفه جونم که پارسا مریض بوده و شمال و ... نقل قول:
این اصطلاحات کجاییه؟:d فعلا که داری میخندی تا بعد:d نقل قول:
نقل قول:
من که تا حالا نخوردم دستور پختشو برامون بیاب ای امپراطور نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام بچه ها
خوشحالم همه رو شاد میبینم امیدوارم غایبینم سلامت باشن شکوفه جون امیدوارم که پسرت سلامت اباشه و فردا احتیاج به دکتر نداشته باشه رزیتا جونم احوالت منم خورشت ماست نخوردم منم میخوام غزلی سه ساعت شده نیومدی هااا اقا مهدی سپاسگزارم بابت راهنمایی زن ذلیل :d:65: افسانه جون خیلی خوش امدی |
|
نقل قول:
کی جرات داره به شما بگه پیر اینو خوب اومدی هرکی فعال میشه کمتر میاد :d امپراطور بیا همه رو کاربر عادی کن تا همیشه پیداشون بشه خاله رزی حداقل ی فاتحه ای برامون بخونیدااا :d من هم نمیدونستم خورشت ماست هست! نقل قول:
نقل قول:
تو خونه حرف آخرو من میزنم بی برو برگرد. اونم چشم هستش :d یک توصیه دیگه برا لب تاپ: لب تاپ رو جاهایی که پرز داره مثل پتو و قالی و غیره نذار چون از زیر فن که کار میکنه هم پرز میکشه داخل هم باعث میشه کمتر خنک بشه فک میکنم چیزی رو جا انداختم؟؟ [/INDENT] |
سپاس گزارم
اقا مهدی اصلا لازم نیست بگی که گشم میگی چون انچع که عیان است چه حاجت به بیان است برادرررر:d |
فاتحه بلد نیستم بخونم آقا مهدی:d
ترنم جان باور کن بار nامه که میخوام بهت تبریک بگم که لب تاب خریدی ولی نمیدونم چرا هر دفعه یادم میره آقا مبارکه:d ایشااله تبلت بخری;) جداً اینجا بی آقا مهدی سوت و کوره؟ لنگه ی مارو باش، خصلت تفنگداریت کجا رفته خواهر:d مگه نمی دونی این آقا مهدی نقش نخودیو بازی میکنه:21: دیگران را بر علیه ما می شوراند، سپس دستور عقب نشینی میدهد:24: |
اکنون ساعت 12:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |