|
|
سایتگم سوخت سایتگم سوخت
سایتگمه سوزاندین سایتگمه سوزاندین خدااااا مالمه رماندین سایتگه مه سوزاندین خدااااا --------------------------------------------------------- خورش ماست کرمانشاهی ها هم از غذاهای خوب و اعیانیه مثلا ولی من دوست نداشتم از بچگی الانم که بزرگ شدیم و غر میزنیم مامان زحمت میکشه دیگه درست نمیکنه مگه واسه مهمانهای مخصوص تشریف بیارین براتون درست میکنیم . اره خانم افسانه توی تاپیک http://p30city.net/showthread.php?t=880 دوستم که اصفهانه نوشته که یه فرق اساسی اینجا و اونجا در سرد و گرم خوردن فرنیه ! ولی من هردوش رو خوردم هردوش خوبه مگه کار سختیه که ادم بر اساس حس و حال و سلیقه ش یه بار سردشو بخوره یه بار گرمش رو ؟ کلا خوشمزه س . |
|
عنوان نداریم :(
نقل قول:
من همش بیام شما رو راهنمایی کنم باز برو پشت سر من یواشکی به لنگم پشت سرم حرف بزن ولی بدون که بهم میگه الان یواشکی بهش گفتی که قیامته اومد بهم گفت ای تفرقه افکن :21: البته من خودم میدونم که رزی تنهایی قیامت اندر قیامته پس چی فکرکردی لنگه منو دست کم گرفتی؟ :15: |
زنده باشی خاله رزیتا
سپاس ادمین کلی خندیدم فک کردم واقعا اتش سوزی شد :d |
نقل قول:
چه کاری از دستمان بر میاد بگو انجام بدیم ادمین جان(ستاد روحیه دهی به ادمین عزیز);) الان دقیقا باید چه بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ |
نقل قول:
متوجه بشیم شاید کمکی از دستمون براد |
نقل قول:
نقل قول:
:24::24::24::24: میبینم که نقشه ت باد کرده آقا مهدی :24::21::24::21::24: شکوفه جون چند روز پیش دنبال یه پست ساقی تو پاتوق میگشتم به یه پست آقا مهدی برخوردم پارسال همین موقع ها بود بعد از یه مدت غیبت من تازه برگشته بودم که کلی میخواست بینمونو بهم بزنه پیدا کنم اون پستو حتما میزارم ببینید ما که الکی الکی لنگه ی هم نشدیم برادر من:24::24: نقل قول:
سایتمو سوزندین سایتم سوخت خونه مو خراب کردین |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 11:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |