![]() |
ساعت 8 صبح 7/ 11 /91 شبکه mtv کردستان اهنگی از کاک ناصر رزازی و نجم الدین غلامی پخش کرد که هر دو استاد هم دف میزدن و هم هم خوانی میکردنند
خوشبحال ما که تو عصر این استادان عزیز زندگی میکنیم معلوم نیست بعد از این عزیزان که میخواد جایگزینشون بشه |
من مانده ام تنهاي تنها
گل پونه های وحشی دشت امیدم وقت سحر شد خاموشی شب رفت و فردایی دگر شد من مانده ام تنهای تنها من مانده ام تنها میان سیل غمها حبیبم سیل غم ها گل پونه ها نا مهربانی آتشم زد گل پونه ها بی همزبانی آتشم زد می خواهم اکنون تا سحر گاهان بنالم افسرده ام دیوانه ام آزرده جانم گل پونه های وحشی دشت امیدم وقت سحر شد خاموشی شب رفت فردایی دگر شد من مانده ام تنهای تنها من مانده ام تنها میان سیل غمها حبیبم سیل غم ها |
هی آو هی آگر هی آگر هی آو
هی آو وه دسیل آگر ها له ناو *** شَن نکه له چپ و راس عزیزگم خود بناس غلا نیودن و بلبل صد سال بچو وه کلاس ***** های ...عزیز فره دیورم!!!!!!! و برزی بالاد قرآن بکم کو دل هه یکیگه خی دایه وه تو |
یه ماهه اینجا نیامدم خوزیا و خوم |
چي بنويسم؟
|
ا خو چرا دلک میدی ...
خودم مینویسم خو چیز زیادی نرم بگم فقط دلم برا کرماشان وطاقبستانش شده یه ذره کی بشه برم دنده کبابی بزنم به رگ _:2: |
نقل قول:
|
برارم مه داغان شدشم ندیدم
|
سلام منالیل:goftbia!:
همگی خوبین؟خوشین؟ من دوباره برگشتم دلم برا همتان تنگ شده بود_باوش چه خبر؟ فامی گیان ایشالله که به این زودیا میای و میبینیش غصه نخور براگم |
آموزش لهجه کرمانشاهی:
http://kanakh.com/forum/images/smilies/245.gif ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ گرفتیدمان بَنِ قَن؟: ما را سر کار گذاشته ای؟ ... ای هَی هَی هَی: چه وضعیت نابسامانی سی زگش: آن شخص عجب شکم گند ه ای دارد ویس میسی ویسا، ویس نمیسی ویس نیسا: اگر میتوانی منتظر من باش، اگر نه برو ... بزنم بشد، خاک بره چشد، ماماند بیا بزَنه بشد: تو توانایی مقابله با من را نداری یه ی کمی بخنانمان: اندکی دلقک بازی دربیاور و ما را شاد کن یه ی فیکه ای بکش: آن نفر جلویی را صدا بزن شرافتاً تو قیفد به ای قافا مُخُوره:تو شایستۀ چنین مقام و منزلتی نیستی کره شیتمان کردی: ما را تا مرحلۀ جنون رساندی کُرَههههههههههههههههههههه ههه؟: باور نمیکنم هشتیدمان خَرِگ:ما را به روز سیاه نشاندی میمانی آباجیه گی مه: شما شبیه خواهر من هستید اککککککککککککککککک: غافلگیر شدم بشیوانش: (1) آن چایی را به هم بزن. (2)دعوایی آبرومندانه راه بنداز و همه را بزن دلِم دارَه میشیوَه: حالت تهوع دارم علی آقای جاویدانی؟: چه خبر است برادر من، آنقدر هم قوی نیستی کره نازار: آخییییییی، ناز نازی من کم خِر بخور: کم دور خودت بچرخ، سرم گیج رفت وژداناً تو ماله ایییییی حرفای؟: از پس آنچه که میگویی بر نمیآیی... |
اکنون ساعت 02:35 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |