![]() |
|
|
|
له بهیانی خۆشهویستی ئهتۆی تیشکی ههتاوهکهم |
|
که چاوانم ده جووقێنم دنیا ههمووی شهوی تاره بهڵام وێنهی تۆی خۆشهويست وهک ئــاوێنه تييـای دياره ئــهگهر ناوی کهسێ دێنم يا خۆشهويستی تر ئهگرم ههمووی نههێنی يــه له تۆ دڵنیا به بێ تۆ ئهمرم ماوهیه که دهنگت نایه به بهرگوێما ئهڵێی ونی سهد قۆناغیش له من دووربی وا ههست دهکهم ههر لای منی که ئهچمه باوهشی خهیاڵ ئهستێرهی ئاسمان ئهژمێرم تهک تهک به ئهستێرهکان داپهیامی شادی ئهنێرم شهوان دهگهڵ بووکی یادت دهچمه هۆتێلی گریانم به کاکهشانیش دا بڕۆی خۆشهویستم پێت دهزانم |
|
|
"بۆ يه که مين گوڵ" خاوه نی خه ون و خه ياڵم چاوه کانت بێنه وه وه ک په يامی عاشقێ ئه و نامه يه م بخوێنه وه ئه و دڵه بێ چاره يه م ئاواره ی ئه و نازه ت بووه هه ر به چنگی زوڵفی تۆيه ناخ و هه ستم کون بووه من کوڕێک بووم،دوور له دڵداری و ئه وين،ساکار و خاو تاک و ساتێ ئه و مژۆڵه دڵ ڕفێنه م که وته چاو نه مده زانی خۆ ئه وين وايه و خه ياڵی عاشقان نه مده زانی چه ن وه فادارن به شه و ئه ستێره کان تاک و ڕۆژێ به حری چاوت هاته ديده م ئه ی گوڵم زوڵفی سه ر گۆناو هه ناسه ی گه رمی تۆ که وته دڵم چاوه ڕێته "سۆفی" ئه ی شيرين ترين هيوام وه ره جارێ تر بۆ ئاسمانی ئه و دڵه ی من هه ڵفڕه . "سولەیمان سۆفی ساڵحی" |
وتیان به به رد بریار وایه بتکه ن به په یکه ری خودا وتی نه نه خه لک فریو دان ئیتر به سه بمکه ن به پله ی بچووک با مناله هه ژاره کان لیم سه ر که ون بو مه دره سه! |
اکنون ساعت 05:04 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |