" افسار دلم دست خدا بود چنين شد اي واي اگر دست خودم بود چه مي شد؟ مقصود دلم مهر و وفا بود چنين شد گر مقصوددلم جورو جفا بود چه مي شد؟ " |
همچنان، که عاقبت پس از همه شب بدمد سحر ناگهان نگار من ، چنان مه نو آمد از سفر من هم ، پس از آن دوری بعد از،غم مهجوری یک شاخه ی گل ، بُردم به برش دیدم ، که نگارِ من سرخوش ، ز کنار من بُگذشت و به بر، یار دگرش |
به کجا باید رفت بعد از آن خاطره ها که همه هستی من از آنهاست؟ من به هر جا که قدم بگذارم من به هر سو که نظر اندازم همه جا چهره توست همه جا خاطره دارم از تو خدا حافظ . . .
خداحافظ . . .
خداحافظ . . .
ولی هرگز نخواهی رفت از یادم |
کاش در دهکده عشق فراوانی بود
توی بازار صداقت کمی ارزانی بود کاش گر کمی لطف به هم میکردیم مختصر بود ولی ساده و پنهانی بود |
هواي باران داشت نگاه غمگينم
چه تلخ مي رفتي چه تلخ شيرينم شب جدايي با تمام محجوبي تو را صدا مي زد سکوت سنگينم ستاره ها گفتند که باز مي آيي چه زودباور بود دل دهن بينم |
كاش آنروز كه دل را به نگاهتباختم
هواي طوفاني دلم را با نم اشك چشمانت سيراب مي كردم كه اكنون بخاطر قطره اي التماس نكنم |
خداوندا تو میدانی ... منم ، دلتنگ دلتنگم منم ، یک شعربیرنگم منم ، دل رفته ازچنگم منم ، یک دل که ازسنگم منم ، خواهم کسی همدم منم ، آواز طولانی منم ، شبهای بارانی منم ، انسانیم فانی منم ، از عشق گویانم منم ، دردست درمانم منم ، آمد به لب جانم خداوندا ! بمیرانم ! |
مي ترسم از نبودنت...
و از بودنت بيشتر!!! نداشتن تو ويرانم ميكند... و داشتنت متوقفم!!! وقتي نيستي كسي را نمي خواهم. و وقتي هستي" تو را" می خواهم. رنگهايم بي تو سياه است ،و در كنارت خاكستري ام خداحافظي ات به جنونم مي كشاند... و سلامت به پريشانيم!؟! بي تو دلتنگم و با تو بي قرار.... بي تو خسته ام و با تو در فرار... در خيال من بمان از كنار من برو من خو گرفته ام به نبودنت....... |
من عشق را در تو تورا در دل دل را در موقع تپیدن و تپیدن را به خاطر تو دوست دارم
من غم را در سکوت سکوت را در شب شب را در بستر و بستر را برای اندیشیدن به خاطر تو دوست دارم من بهار را به خاطر شکوفه هایش و زندگی را به خاطر زیباییش و زیباییش را به خاطر تو دوست دارم من دنیا را به خاطر خدایش خدایی که تورا خلق کرد دوست دارم........ |
یکی بود یکی نبود ، زیر گنبد کبود .... یه غریب اشنا
دل جونمو ربود اینجوری نگام نکن گل یاس مهربون اون غریبه خودتی تا ابد پیشم بمون |
اکنون ساعت 01:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |