تعريف چايتو زياد شنيدم گفتم يه سر بزنم ببينم راست ميگن كه اين همه سر و گردن ميشكنند واسه چايي هات /// نه راست مي گن كارت حرف نداره دست گلت درد نكنه معلومه كه خونه داري
|
من خونه دار نیستم آبجی من کاسبم اینجام کار میکنم
|
سااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااام
|
سلام تاری چیزی میل داری؟
|
ببخشيد!!!
اينجا فقط سفارش تاري رو قبول ميكنن؟؟ بريم بعدا بيايم؟؟ جناب تاري كل تخت هارو رزرو كردن؟؟:cool: |
سلام سلام من اومدمممممممممممممممممممممممم
نه هیوا جان کجا میره اینجا سفارش همه پذیرفته میشه بگو چی میل داری دلتنگ جون دستت درد نکنه دیر اومدی اما خوب اومدییییییییییی مواظب باش باز این پسره تاری رو میگم اینجا رو به هم نریزه من میرم و بر میگردم |
فكر كنم تاري رفته ناهار بخوره خبري ازش نيست .......
|
سلام
دلتنگ عجب شغلي داري مثل اينكه خيلي به قهوه چي بودن علاقه داري آخه همش مي پرسي چاي بيارم ... بفرماييد چاي ... مي خواي ناراحتم بشي بشو اشكال نداره چون من دوست دارم سربه سرت بزارم ديگه نبينم شكايتمو به ادمين كني تقصير خودت چون همش سوتي ميدي :21: |
عرض كنم كه اينجا مشتري و مهماندارش خود ماهاييم. مثل مجلس جشني ميمونه كه همه صاحبش هستن، بايد سعي كرد وسيله راحتي بقيه رو فراهم كرد...
حالا كسي چايي چيزي احتياج نداره؟؟؟ |
هيوا جون اگه زحمت نمي شه يه كافي ميت واسم بياري البته تلخ نباشه تا ببينيم مردا هم ميتونن مهمونداري كنند ...... مرسسسسسسسي;)
|
اکنون ساعت 10:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |