به افتخار حضور کوروش ادمین گرامی در قهوه خانه و ارائه غذا هر چند خام :d تا یک هفته دیگر قهوه خانه رایگان است. {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
خوب بار هم که رسید به قهوه خونه....... من هنوز ناهار نخوردم کسی نیست بهم غذا بده..
راستی یه شعر محلی عاشقانه... هرچند میدونم که شاید متوجه نشید چون درخواست دادید با لهجه محلی گزاشتم... هر چی سیم گفتی تو از عشقت به وَالله یادِمِن کم سی مو گفتی که عشقت پُی دلُم خورده گِرن؟ مو هَمِی او عشوه کِردن ها و نازا یادِمِن وختی که کِر می شدی پشت جِهازایِ لِهام دو زدَن ری چیت دِریا ردِّ پاها یادِمِن |
بفرما سالومه خانوم اینم ی قورمه سبزی با زرشک پلو |
{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}
واای ممنون (بیشتر گرسنم شد) از کجا فهمیدید هوس قرمه سبزی کردم... اما شعر... آقا مهدی که متوجه شد(!) اما واسه بقیه مینویسم هر چی سیم گفتی تو از عشقت به وَالله یادِمِن (هر چقدر از عشقت به من گفتی به خدا یادمه) کم سی مو گفتی که عشقت پُی دلُم خورده گِرن؟ (کم بهم نگفتی که عشقت به دلم گره خورده) مو هَمِی او عشوه کِردن ها و نازا یادِمِن (من تمام ناز و عشوه هات یادمه) وختی که کِر می شدی پشت جِهازایِ لِهام (وقتی که قایم میشدی پشت کشتی ها) دو زدَن ری چیت دِریا ردِّ پاها یادِمِن (رد پاهات رو وقتی که روی ماسه های لب ساحل میدویدی یادمه) وَالله:وَلا:قسم به خدا گرن:گره جهازا:لنج ها لهام:به پهلو خوابیده در جزر دریا چیت:ماسه |
نقل قول:
یعنی دارم درست میبینم ؟خودشه؟یعنی عشق منه؟فدای قد وبالاش بشم من آخه کجا بودی تا حالا ؟:rolleyes: سلام مهدی آقا اگه نیست زحمتی یه پارچ هندوانه آب:d به من بدین بذارین به حساب آخر ماه میام حساب میکنم البته نه این آخر ماه اون یکی آخر ماه |
نقل قول:
قلیان ممنوعه :d شما یک لحضه تشریف بیارید این پشت ;) یواشکی برو بالا قلیان اونجاست |
مهدی (drared) هستی؟
|
مهدی خان !!!!!!!!!! بیا بریم قلیون اینقدر دوست داری :d {داش مشتی}
هوی مهدی !! زنگ و وللش بنویس! :76::5: |
آقایون مهدی(تازه واردين ) (جدیدا) این جا قهوه خونست نه چت روم
سفارش بدید در زمان کوتاهی(حداکثر24ساعت:d)سفارش آماده میشه ولی خواهشا" این جا این طوری پست نزنین ممنون میشیم |
ممنون از شکوفه خانم عزیز
دوستان تازه وارد کمی رعایت کنید ... مطمئن باشید که شما هم با جو صمیمانه پی سی سیتی بیشتر اشنا میشید و ما رو همراهی میکنید مهدی جان منوی غذای ایرانی کوش؟ من از مشتریای قدیمی اینجا هستم :d ------------------------------------- اقای دی جی اندی هم خیلی خوش اومدن خوشحال میشم از کاراتون رو گوش کنم..بالاخره هر سبکی برای دوستارانش عزیزه:53: |
اگه میشه واسه من یه چایی دبش بیارید
مرسی |
شکوفه خانوم از انضباط دادن به قهوه خونه سپاسگزار :) |
سلام به همگي:53: |
سلام به همگي
بابت قهوه تركهم خيلي خيلي ممنونم بين پست ها درخواست آهنگ بندري به چشمم خورد از بابت آهنگ بندري شرمنده ولي حالا كه نمي خواهيد قهوه خونه تبديل به ديسكو بشه يه آهنگ 8/6 براتون درست ميكنم كه فقط به قول ساسي مانكن شيش و هشتي هاش بيان وسط سريع و يه قر درست حسابي بدن |
خيلي ممنون از شروين خان كه ما را لايق دانستند، اميدوارم كه آهنگ هام مورد پسندتون باشه. راستي تا يادم نرفته آهنگ ترنسي كه براي قهوه خونه قولشو داده بودم به صورت لينك دانلود توي وبلاگم قرار داده شده http://djandy.blogfa.com |
اقا مهدی کجاست...ازش خبری نداریم...دلمون واسش تنگ شده_:2:
من الان اب انبه دوست دارم:d |
اگه میشه یه کافی بیارین
|
_:2:اره مینا جون باهات موافقم
جای آقا مهدی خالیه امیدوارم هر جا هست به خوشی باشه:) فعلا" این آب انبه رو داشته باش(اومد منو دعوا نکنه؟مرافه) http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/i...ctures1021.jpg |
سلام
کمی اندر خم مشکلات و کارها بودم نشد بیام نت حالا هم 2 نصفه شب اومدم از فردا ایشالله دیگه هستم:) ای بابا شکوفه خانوم من کی دعوا کردم {قاط} دعوا واسه موقعی هست که تند سفارش مشتری ها رو میخوری مرافهنه اینکه سفارش رو حاضر میکنی :) اینم ی کافی واسه g-g-g- http://byaki.net/uploads/posts/2010-..._coffee_00.jpg |
سلام بر همه:)
خوب چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟ خیلی اینجا خلوته چایی یا نسکافه ندارین؟ راستی ای کافی رو بخورم نه سه روزه مونده (کاش همون وقت خورده بودما:d) یا خودم بیارم و پول میز و فقط حساب کنم کاش یکی بود یه خورده حرف میزدیم دلمون باز می شدا راستی یه چیزی که سرفه نکنیم ندارین؟ من خفه شدم_:2: |
مشتریهای اینجا میرن تاپیک یزدی ها باقلوا و آبگوشت میخورن دیگه اینجا سر نمیزنن. |
ممنون آقا مهدی:)
چه سریع آماده کردید خودم مثل شیر بالا سر سفارشم هستم و میل می کنم:d دست شما درد نکنه راستی خودم هم شلغم و کدو خوردم این هم میخورم چه شود:p ماسك هم بزنم؟باشه;) |
سلام
نب بابا اقا مهدی تو کلوب یزد هم کسی نیست{قاط} کامیون باقلوا چه خبرهه..خوب نیست این همه شیرینی :21: بچه ها بیایین تو کلوب روانشناسی ...تنهام نزارین...میبینمتون...بوس{پپوله} |
سلام
مثل اینکه تعطیلی و آلودگی هوا اینجا هم تاثیر گذاشته |
سلام :53:
خسته نباشید به به چه سور و ساطی راه انداختین پروژه اخراجیهارو هم دادین شوهر:21::d بوی باقلوای یزدی و پشمک و فرنی داغ و وانیل و شوربا و خلاصه ..... دست مریزاد بابا ای ول کارتون خیلی درسته:53::53: آقا مهدی گل کاشتی:53: یادش بخیر یه وقتایی ما اینجا پادو بودیم شبا تا دیر وقت تی می کشیدیم یه تاری بود، عجب ریختو پاشی میکردو همه جا رو میریخت به هم حالا این شیرکاکائو سفارش کی هست؟ تا از دهن نیفتاده با اجازه تون..........:21: ههههههههه یکی هم هست رو دست شکوفه جون بلند شه دیگه خوشمزه بوددددددد:) |
ایول |
اختیار دارید اول و آخر رؤسا خودتونید:)
من مدیریتم یه مقدار ضعیفه، با همه هم رودرواسی دارم همه رو مهمون میکنم ورشکست میشیم:21: همون وردست شما باشم بهتره، کارم یاد میگیرم برا آینده م خوبه:24: آب انارم داریم اینجا؟;) |
رزیتا جونم شما بخوری انگار من خوردم
نوش جونت:53: من وتو نداره ;) آقا مهدی بد جور دلت ازم پره:p خوبه نخوریم بد همه چی رو دستت بمونه؟ قدر ما ها رو بدون والا تا الان کلی ضرر کرده بودی ما از جان گذشته عمل میکنیم:d خوب برا امشب برنامه قهوه خونه چیه؟ غذا هم سرو میشه یا نه؟:65: |
به به |
سلام بچه ها
ای بی معرفتا تا رزی جون اومد منو فراموش کردید{قاط} عجب دنیای بی وفایی هست...دوستتون ندارم..مامی یییییی _:2:_:2: بچه ها منم تنبل شدم ..درس نمیخونم..کارهای خونه به مامیم کمک نمیکنم... امروز هم که گروه دارم...استرس دارم...نمیدونم.._:2: دو و سه هفته ی میشه زدم به دیونه بازی ...مامی یییی{قاط} اینم چها تا مدل شیرینی یزدی قابل شما خوبان رو نداره:53::d http://www.episodemagazine.com/N45/yazd11.jpg باقلوا قطاب نان برنجی پشمک:d من عاشخ قطابم به به {جشن پتو} |
سلام سلام سلام:)
مرسی شکوفه جون:53: مینا جون بهونه مهونه یوخده قبولی لازمی{قاط} آقا مهدی نمیزاریم به ورشکستگی برسه فعلا یه ایستگاه تصفیه خون اینجا راه میندازم اگه افاقه نکرد کفشم واکس میزنیم:21: سفارش آب انارمونو کسی جدی نگرفت خودمون کلا زدیم تو کار تصفیه مصفیه:21:{جشن پتو} |
کسی فراموشت نکرد مینا خانوم |
من خودم زیاد با تنکس شمارش پست موافق نیستم
ولی واقعا وقتی اینجا رو میبینم میگم حیفه که دکمه تنکسو نداره..._:2: جیگیلی های نازنین دست همگی درد نکنه....{پپوله} اتفاقا چند وقت پیش داشتم انار نوش جان میکردم:21:...یاد بچه های پی سی افتادم..به به عجب اناری بودا.....جای همه تون خالی{داش مشتی} بیایین یزد در خدمت همه دوستان باشیم{پپوله} رزیتا قلب مهربون و دوست داشتنی داری{پپوله} ...نمیدونم کلا میدونم خیلی عزیزی واسم:53:...شونصد تا بوس ابدار شلم شولمپی :21:{جشن پتو} |
ای بابا حواس نموند که سفارش رو حاضر کنم |
منم برم بچه ها اماده بشم...8 بر میگردم ..یه چولو کفاف خوشمزه از حالا سفارش میدم..کره هم داشته باشه..چرب چیلی باشه...سالاد با سس زیاد...
دوغ هم بیزحمت..فعلا {جشن پتو} |
خیلی راههای دیگه هم هست
من که اهل تسلیم شدن نیستم شلغم و باقالی هم میزاریم دم در:21: کله پاچه و دیزی هم هست |
اینم کباب ویژه با جوجه حدود 8 حاظر میشه الان نخوریدها کمی مونده تا آماده بشه :d http://www.iranchef.com/learning/_/f...ture-photo.jpg *************** اینم کیک شکلاتی و چایی عصرانه برا همه جیگیلی های پیسی http://www.taknaz.ir/images/1/33.jpg رزیتا خانوم دیزی و کله پاچه داریم ولی شلغم و باقالی خوب بود بدو بیا که چه قهوه خانه ای داریم |
سلام
آقا مهدی یه پنیر از تو یخچال در بیار من بخورم.:21: دستت درد نکنه. وقت کردین اینجارم جارو بزنین. از بهداشت میان بهتون گیر میدن |
بفرما داش مجتب
علاقه عجیبی به پنیر داری این همه غذا همش پنیر!! کمی خرج کن :d انواع پنیر هستش http://eparsmart.com/news-photo/523.jpg اینم یخچالش :d پنیر های دیگه هم خواستی خودت زحمتش رو بکش تو یخچال طبقه سوم هست http://www.compareindia.com/media/im...lsc27990tt.jpg کف اینجا بصورت اتوماتیک تمیز میشه از تاکنولوژی استفاده میکنیم و از این جارو برقی ها هست اتومات خودش تمیز میکنه یکی گرفتیم :p |
وای چه خبره
میخوام برم نمیزارین که دیرم شد ولی رزیتا جونم خوب به این قهوه خونه داری میرسی من باقالی میخوام با پول میز حساب کنم یا جداست؟ آقا مهدی دستت درد نکنه:) عجب غذایی اما نمی خورم چون دعوتم:d خوشم میاد مهدی کم نمیاره(عجب پنیرایی!!!!!!!!!) مجتبی آخه این قدر غذا پنیر چی بود؟ از دست کارای تو ;) خلاصه خیلی همه با حالیم دستمون درد نکنه{داش مشتی} {جشن پتو}{جشن پتو} |
اکنون ساعت 11:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |